cbr 125 almak istiyorum...

az kullanılmış tercihen repsol cbr 125 motor almak istiyorum.
tamamını tüketici kredisi çekip peşin ödeyeceğim. bu nedenle çok uygun fiyata motor aramaktayım. ihtiyaçtan satan arkadaşlar noter ve plaka masraflarınıda düşünerek özel bir fiyat verirlerse ciddi anlamda motorlarıyla ilgilenirim.
yoksa uygun fiyat olmadığı taktirde bir süre daha bekleyip sıfır alcam.
ankara ve istanbul daha uygun olur, saygılar...

hakkatten yaaw...
askerde motora mı bineceksin sen ver onu bana, dönüşte bende sana satarım biraz daha ucuza... :mrgreen:
(böyle bişey oluyormuş, senin askerliğinin sonlarına doğru askerliğini uzatmak için elimden geleni yaparım :) :mrgreen: :p :cherry: :queen: )

bende ybr 125 var 2004 model 1000 km de son 2200 e olur ilgilenirsen.

geçenlerde mersinde görmüştüm.. 3.800 ytl ye.. motorda ufak tefek modifiye parçalarıda wardı.. bakayım hala duruyorsa hbr veririm.

walla beyler benım almak ıstedıım honda cbr125r ama sermayede eksıklık var
bence harika hondalar iyi makina zaten tavsiye ederim insallah herkes gönlüne göre motoru bulur ve alır...:)

teşekkürler arkadaşlar ilginize. gözünüze çarpan kazasız ucuz ve düşük kilometreli cbr125 ler olursa haberinizi bekliyorum.
dark19 teşekkürler ama ben cbr düşünüyorum. inşallah sende gönlüne göre satarsın. şanlı piyade hakkımızda hayırlı olsun, kendine iyi bak...:mrgreen:

Grave Seni kendi forumundanmı takip edeceğiz dostum. :p Tez zamanda aradığın motoru alıcaksın inşallah.

Eee biliyorsun yazın gidilecek çok yolumuz var :p

@grave pazartesi günü okuldan sonra Levent'te görüştüğüm bir motorcu var, oraya gideceğim. Bir ay önce bir tanıdığının CBR'ını Mart-Nisan gibi satacağını söylemişti, hala geçerliyse haber veririm.

inşallah just_life dediğin gibi daha gezilecek çok yer var.
khutuck teşekkürler uygun olursa gider görürüz, bakarsız alırız :)

hain Prometheus bana msn den aprilla önerisinde bulundu zaten. can damarıma basılyor hain :)

CBR 125 alacaklara tek tavsiyem motorun üzerine oturduktan sonra karar vermeleri olur. Çünkü ben öyle iriyarı birisi olmamama rağmen motor bana oyuncak gbi geldi, önünü tutup kaldırabiliyorum yani...boyunuz 170'ten uzunsa, ben tavsiye etmem...markası honda olmasa...bisiklet gibi görünüyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar