[MT Muğla] 21,12,2007 Caretta Caretta

Bu haftaki gezimizde plan yapmadan çıktık.Can abnin mesaisi olduğundan dolayı bu hafta aramıza katılamadı.:salut: Sabah saat 9.30 da yine selimle(lordskeldan) köyceğiz kavşağında buluştuk.
Katılımlar sırasıyla BBRR abimizin kareşleri Bora ve Beatrice(Burcu),Murat abi kahvaltı için bizi kırmayıp aramıza katılan Mehmet amca ve Afife teyze Selim,Ben ve Murat abinin iş arkadaşı Aslen istanbullu Emre abimiz.

Bu sefer Selim kardeşim yeni kızı Regal ile katıldı hayırlı olsun kardeşim.:rendeer:

Bende nacizane bir Kanuni racer ile gruba katılımı sağladım.Ne yapalım motorumuz yok cami önlerinde motor dilenir olduk:queen: mes de hava soğuk
olduğundan geri dönmüş yine.Eskidi bunlar mes abi:queen:

1.Dünya savaşı pilotları gibi katıldım çeneden beremle:queen: .Halil in yerinde kahvaltı için yola çıkarken.

Harika bir havada halil in yerinde buluştuk.yolculuğumuz 1 gün önceki fırtınanın aksine yazdan kalma sıcaklığa bıraktı yerini.bende kahvaltı fotoları yok o yüzden ekleyemiyorum.
Murat abiler 3 motor la geldiler ancak gelmeleri ile tatsız bir olay yaşadık.Bora abinin CBF 250 si yan ayakta iken zaminin azizliğine uğradı ve devrildi.Bizde uzun süreden beri görüşemediğimizden olsa gerek kahvaltıdan sonra motorlarımız üzerinde yolculuk öncesi poz verip kasılırken CBF 250 nin debriyaj kolunun kırıldığını gördük.

Teknik servisten "Murat" abi hemen bir telle (nasıl aklına geldi hemen bilmiyorum:silent: )debriyaj kolunu halletti.Mehmet amcanın arabadaki alet çantası olmasaydı biraz zordu işimiz.Murat abi bir eleman her mt ye lazım.:rendeer: :rendeer: :rendeer:

yola hazır hale gelince o güzel havada yol açtık .Bu hafta plan yapmadan kahvaltı esnasında karar verdik gezi güzergahını.İztuzu yapalım dedik tekrar.Emre abide misafirimiz oluca gezelim dedik.Yolda Mehmet amca evine davet etti Toparlar köyüne bizde orada mola verip mandalinlerimizi yedik.

mutlu bir aile tablosu..

gaz açımı ile dalyana iztuzuna 40 dk da vardık..dalyan merkezden alışveriş yaptık ilk önce.sandiviç yapalım dedik bu hafta mangal işi uzun sürecekdi.buda dalyandan fotolarımız

emre abi tatlı suda:queen: (göl tarafında.)

iztuzu sahilinden kareler ve muğla mt

yolları arşınlıyoruz ama bu sefer yaya.

çöllerde bulduk bir anda kendimizi:pale:

artık birazda manzara verelim...geçen hafta çekemediğimiz resimleri telafi ettik bu hafta

buda yemek öncesi hazırlıklarımız.

ekmek aralarını ise murat ,bora,ve emre abi hazırladı ellerinize sağlık abi:bounce:

ve Bora abi ekmek arasına yüklenirke:queen: :queen: :queen: :queen:

biraz sohbet ve manzaradan sonra dalyana doğru gaz açtık bir çay molası ve bir kaç resimden sonra geri dönüş yolculuğu hazırlık yapıldı.Selim dalyandan ortacaya geçti.bende köyceğizde kaldım.

caretta caretta heykelinin önünde

atatürk heykeli önünde ben:bounce:

Ve dönüş yolculuğu vakit gelince konuyu yenileyeceğim.

şimdilik benden bu kadar arkadaşlar yarına yenileyeceğim.Diğer arkadaşlarımızda çektikleri resimleri ekleyecektir.herkes e Muğla mt den selamlar.birde dalyan hakkında bilgileri vaktim olunca konuya eklerim.:cat:

Güzel geziydi ya :) ayaklarımıza sağlık umarım haftaya tekrarlarız Şahin bizim düşüşü eklememişsin :p o kadarda söyledik :p

Eheheheh ısrarla yazmak istemedim ama hadi yazayım.şimdik dün burada fırtınalı hava zemini oldukça kayganlaştırdı.malum sahilde de çamur vardı.bora abinin sabah motorunun devrildiği yetmedi tam çıkış yolunda beatrice ile çamurda kayıp düştüler.bizim beatrice in o beyaz montu çamur oldu birde pantolonunda küçük bir delik oluştu.:queen: bugün bora abinin şansız günüydü...

yapmadığımı yapıyorum madem günün en rüküş fotosunuda koyuyorum:cherry: ::unsure::

Ellerine sağlık Şahin gayet güzel olmuş..yazılarda resimlerde harika...bizdeki resimler Emre'nin makinasında yarın işyerinden bir ara ekleriz...

:) Keşke pantolon yırtılmakla kalsa yaw :) bide üstüne üstlük ayağım kesilmiş ağrıyo hala :) Ama çok eğlendik yaa

Ellerine sağlık Şahin gayet güzel olmuş..yazılarda resimlerde harika...bizdeki resimler Emre'nin makinasında yarın işyerinden bir ara ekleriz...

abi hepinizin ayağına sağlık en uzun yolu siz tepiyorsunuz...daha nice gezilere imza atmak dileklerimle.::tutkuy::

:) Keşke pantolon yırtılmakla kalsa yaw :) bide üstüne üstlük ayağım kesilmiş ağrıyo hala :) Ama çok eğlendik yaa

beatrice söyle bora abiye pantolon alsın diyeceğim ama sende kendini motordan atıverdin valla.:cherry: ::stretche ilk önce debriyaj kolu önemli zaten:p

zeusmar ayakta kaldın gel şöyle lobiye rahatça otur.bir ara gelecektin haber çıkmadı senden senide bekliyoruz gezilerimize:cat:

Herkese teşekkürler
Valla kıç ağrısı olmayan bir gezi ne kadar güzel oluyormuş yaw :p
Bu sefer milletin ağzını pek sulandıramadık ama manzara
yeterli etkiyi sağlıcaktır elbet :cherry:
Bu arada Özgür abi ve Burcu'ya geçmiş olsun
Ciddi bi yaralanma ya da arıza olmadı herhald
BurcuValla ben pantolona değil Honda'ya üzülürdüm :p
Kalın sağlıcakla aman kendinize dikkat edin
Umarım daha çooook gezeriz foto çekip piknik yaparız :mrgreen:
Valla Özgür abi'nin sandwiç yemesi iştahımı kabarttı
Adam ısırırken kendinden geçmiş yaw :queen:

Selam arkadaşlar gezimimizin başlangıç ve buluşma noktamız klasikleşen kahvaltımızla başlayalım..:)

ve sonrasında vitamin barımız Mehmet Omurcalı abimizin dalından kopma mandalin ve portakallarıyla verdiğimiz molamız bu arada teşekkürler Mehmet abi teşekkürler Afife abla:rendeer:

seyirhalinde bikaç foto...

sahile varış ve sahilde yürüyüş...

birkaç güzel foto..Emre ellerine sağlık

ve motorlarımızz...

ve yolu koyulma vakti...

Dalyanda çay resimlerini Şahin koymuştu...Kaya mezarları da bizden olsun..

güzel bir gündü..katılımcı tüm arkadaşlara teşekkürler...

Merhaba

Barış abime çok selam. Güzel etkinlik olmuş. Muğla MT yi takip ediyoruz. İnşallah sizlerle tanışma fırsatımız olur. Yaza o taraflardayız inşallah :)

Görüşmek üzere.

Herkese teşekkürler
Valla kıç ağrısı olmayan bir gezi ne kadar güzel oluyormuş yaw :p
Bu sefer milletin ağzını pek sulandıramadık ama manzara
yeterli etkiyi sağlıcaktır elbet :cherry:
Bu arada Özgür abi ve Burcu'ya geçmiş olsun
Ciddi bi yaralanma ya da arıza olmadı herhald
BurcuValla ben pantolona değil Honda'ya üzülürdüm :p
Kalın sağlıcakla aman kendinize dikkat edin
Umarım daha çooook gezeriz foto çekip piknik yaparız :mrgreen:

:) Saolasın da Özgür kim yaw :p ehehe Abimin adı Bora :)

mes

işte gezi dediğin böyle bol fotolu olur.Hepinize tşkklr.Keşke üşüyüp yatağandan geri dnmeseydim:queen: :queen: :queen:

Burcu valla nerden aklıma geldiyse :p
Özür düzeltiyorum o zaman Bora
Özgür kimdi yaw :silent:
Neyse herhald yol yorgunluğu olsa gerek :p
Murat abi sen hangi ara çektin o fotoları yaw
şahane olmuş valla teşekkür
Makine abiciğim herzaman bekleriz
Yaz gelsin bol bol muhabbet gezi bilgi paylaşımı yaparız
Daha sizlerden öğreneceğim çok şey var
Umarım yaza katılım da artar gerçi ekibimiz şahane
Millet neler kaçırıyor farkında değil :mrgreen:

abi konser sonrası yorgunsun diye bir şey söylemedik ama bora abi ilede konuştum gece konaklamalı bir gezi düşünüyoruz akşam kaplıca keyfi yapalım dedik.canlı müzik falan...bakalım...:silent:

sen birde buna bak selim :queen: :queen: yemek sonrası keyif

Bu arada şahin , murat bana köfteleri soruyo noldu diye yalan oldu dedim :p

köfte köleniz olsun BBRR abi...:cherry: özlettin kendini gel artık buralara.ama sen haftayada yoksun unuttum bak:silent: ledo abiyide al gel kalın akşama valla.

Makine abi bizdende adana mt ye selam.bekleriz

Güzel gezi olmuş. Bora ve Burcu sizlerede geçmiş olsun.Şimdi gerçek motosikletçi oldunuz.:bounce: Haftaya nöbetim yok buluşmak üzere.

banro sende de şans yok abi gezi yapalım dedik nöbet geldi hava açtı.ama emin ol sen olmadığın zaman gerçekten eksikliğini hissediyoruz...özletme kendini

Şahin sağolasın.Bu haftasonu da meteoroloji yağmur veriyor:pr: Umuyorum yine yanılırlar.

abi yanılacaklarını zannetmem burada çileşmeye başladı umarım pazar günü hava açık olur eğer seninde nöbetin yoksa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar