scooterımı Modladım speecR

sinopta tek benden sonra artacağına kesin kızlar bayılıyor :) erkekler imreniyor :p :) :)

ayagı koydugun yerdekı metal plakalar harıc guzel olmus
ozellıkle arka kısmı..

yekta rakının ufağı 10,50 ytl mi yaa .. ucuzmuş içimi nası acaba?...:mrgreen: :queen: motorun da çok ilgi çekici olmuş hemşerim...

güzelde o hava filitresi sudan etkilenmiyor heralde..Birde bu motora binmiyorsun değilmi...?

fena değil... aşırılık sınırının ucunda , daha aşırıya kaçarsan berbat olacak ama... modifiyede sadelik ama gizli detaylar önemlidir...

teşekkürler arkadaşlar çok emek verdim sonucu ilgicekiyor gerektiğinden fazlaa sağolun :) yoldan gecen durup izliyor hi hi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel

Çok güzel, çok zevkli bir iş yapmışsın tebrikler.

heheh benım motordan :D tabıı cok farklılık war :p ellerıne saglık gusel olmus benımkı gıbı yapmıssın :queen:

Abİ Bence O YapiŞtirmalar Yerİne Daha Orjİnal BİŞey DÜŞÜne Bİlİrsİn Mesela Mx150rf Nİn YaptiĞi Gİbİ Boyama Daha Orjİnal GÖzÜkÜrdÜ

Moderatör
ho$ :cat: (bu arada simdi ogrendim 10 karakterden az mesaj yazamiomu$uz.. Parantez icindekiler sirf bu mesaji yollamak icin yazilmi$ ve ayrica nie yazildiginin aciklamasini yazmak icin yazilmi$ ve aciklamasinin aciklamasini yazmak icin tobeeeee)

güzel olmus ellerine saglık vs honda beat my modifiyeli max hız 120 kmh:bounce:

c@n

yaa luzumsuz omp filan sticker ları olmasa 1000 kat daha güzel olucak mesela japonca yazı kullansaydın çok daha güzel olurdu bunlar çok lüzümsuz küçük küçük stickerlar

bence güzel olmuş
ileriki zamanlarda yani yaza doğru bende bi görünüm modifiyesi yapmak düşüncesindeyim arkadaşlar eğer yaparsam zaten kesin fotoloru yollicam..
kardeşim burda olumsuz yazanların tam aksi düşüncedeyim ben. bence gerçekten harika olmuş ellerine sağlık

Arkadaşım Normalde boyle şeyler bana cok saçma gelir ama senin makine harbiden cok kıyak olmuş ama olmuyan malzemin stickerını sok bide o pedalları kaldır sonucta bu motor stıcker yerine japon harflerini dene bence dağa iyi olacak bide file uzerinde oturmak nekadar conforlu bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar