- Konu Yazar
Oglene dogru benim Regal Raptor ile abimin ER-5 inden olusan 'mini' konvoyla yola ciktik.

Dadyw Regal Raptor 250E-9

Kawasaki ER-5 (Abimin techizatina dikkat cekiyorum)
Yol rahatti, buzlanma yoktu, bilhassa Tavas kavsagindan sonra iyice tenhalasti. Yaklasik 50 km suren yolculuktan sonra Tavas'a ulastik. Meshur Elmali pidecisinde cay icip Tavas'in spesiyali olan tahinli-balli pideden yedik.

Cayini icip midesini doldurmus bir motorcu. Bakiniz nasil da rahatlamis.
Yolunuz duserse ugramadan gecmeyin.

"Evimize donelim ayaklarimizi uzatip cay icelim."

"Bu ne lan ari mi girmis kaskin icine?"
Hava soguk ama gunesliydi, rakim yol boyunca yukseldigi icin hava iyice sogudu, yetersiz kiyafet kendini belli etti. Benim eldivenim dandik oldugundan ellerim cok usudu mesela, bu yuzden devam etmeyi gozum yemedi. Ayni yoldan Denizli'ye donduk. Bir daha sefere techizati tamamlayip Gokova'ya kadar gitmek niyetindeyiz.

Dadyw Regal Raptor 250E-9

Kawasaki ER-5 (Abimin techizatina dikkat cekiyorum)
Yol rahatti, buzlanma yoktu, bilhassa Tavas kavsagindan sonra iyice tenhalasti. Yaklasik 50 km suren yolculuktan sonra Tavas'a ulastik. Meshur Elmali pidecisinde cay icip Tavas'in spesiyali olan tahinli-balli pideden yedik.

Cayini icip midesini doldurmus bir motorcu. Bakiniz nasil da rahatlamis.
Yolunuz duserse ugramadan gecmeyin.

"Evimize donelim ayaklarimizi uzatip cay icelim."

"Bu ne lan ari mi girmis kaskin icine?"
Hava soguk ama gunesliydi, rakim yol boyunca yukseldigi icin hava iyice sogudu, yetersiz kiyafet kendini belli etti. Benim eldivenim dandik oldugundan ellerim cok usudu mesela, bu yuzden devam etmeyi gozum yemedi. Ayni yoldan Denizli'ye donduk. Bir daha sefere techizati tamamlayip Gokova'ya kadar gitmek niyetindeyiz.