FEROTEPEKO 'nun askerden selamı var

Arkadaşlar şu an Sinaop'ta askerligini yapan (ferotepeko) Ekrem'in sizlere bayram kutlamasını iletmemi istedi.Yanımıza dönmesine 9 ay kalmış

O şimdi havacı :)

Sizleri Seven Ekrem.....

kardeş tam nerde ben sinopun içindeyim belki yararımız dokunur gider görürüz ismini artıyorum sitede bişey bulamıyor ama yardımcı olurus asker ağaya

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
üst devreme hayırlı teskereler:rendeer:

kardeş tam nerde ben sinopun içindeyim belki yararımız dokunur gider görürüz ismini artıyorum sitede bişey bulamıyor ama yardımcı olurus asker ağaya
WAlla bende ilk kullanıcı ismine göre arattıdım bulamamıştım sonra msn adresine göre arattırdım nicki böylemiş FEROTEP.EKO :) Ama havacıyım dedi yani yeri bellidir :wiinkk:

@PIERzig burda hava alanı var ama jandarma kullanıyor o jandarmadır. jandarma merkez kom. yerleri orası hava alanı kapanınca onlar geçtiler birde amerikalılardan kalma radar var orda da muhabereciler var karacılar yanii havacı tahminimce yook burdaa o kesin jandarmaa çünkü hava alanını kullanıyorlar daha kendine gelememiştir baktı hava alanı moda girmiş olabilir :)

bende askere gittiğimde acemilikten usta birliğine atanırken 1.HD TABURU yazıyordu bende kendimi paraşütçü oldum sanmıştım hava dertek taburu diyee meğersem hudut taburuymuş suriye sınırı sürgün yerii çıkmıştıı sudan çıkmış balık oluvermiştim o an :)

vealeynaaleykumselam..
Çoğu bitmiş azı kalmış..
ilk bir ayı 4 ay olarak sayarsak :)
Ekrem abime hayırlı teskereler..

Kazasız belasız bitirir de aramıza döner inşAllah.. :)

Amin deyin Amin deyin :bounce:

aleyküm selam hayırlı teskereler,ne kalmış kii sayılı günler çabuk geçiyor.

Slm millet uzun zamandır giremiyorum sistede yoktum şimdi berhaberiz artık
askerlik bitti.

Şimdi burdayım slmlarım tüm motor.net insanlarına selamın ayküm millet

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar