- Konu Yazar
evet arkadaşlar yeni bir buluşma ile Muğla MT iftiharla sunar.Sabah saatlerini ve yolculuğun uzun kısmını Barış Abi anlatacak.Şu anda muhtemelen dönüş yolculuklarını yapıyorlar.Buluşma planımız her ne kadar 12 gibi kararlaştırılsa da Barış Abi ve tayfası Mehmet Amcanın köyceğizdeki mandarin ve portakal ağaçlarını talan etmekten bir türlü ayrılamadılar:queen: Neyse banro namı değer can abi ise her nekadar akşam ben gelemiyorum desede öğlen saatlerinde beni aradı ve sevindirici haberi verdi.Saat 12.30 civarı sahilde banro ile oturup yaklaşık bir saat Barış Abileri bekledik:silent: diye sorarken Barış Abi geldi kafilenin diğer kısmı önden yol almaya başlamışlar.Mehmet Amca 4 teker transporter ile katıldı bu sefer.Bende Banroya artçı ve kafileye öncülük etip yolu anlatmak için hazırlandım
1 adet 4 teker + 4 adet 2 teker yolculuğa başladık.
merak eden arkadaşlar için güzergahımız.gelemeyen arkadaşlarında aklını çeler belki.

buluşma noktamız

ve nasıl gidilir...çamların arasından her daim mavinin eşliğinde yol alınacak

herneyse sultaniye kaplıcaları dünyada mineral zenginliği açısından dünyada ikinci sırada.bunu bi belirtelim.köyceğiz merkezden yaklaşık 20-25 km uzakta.yolun büyük kısmı tatlı sert virajlardan oluşuyor.yani sürüş zevki veren bir yolculuk olacak.sağ tarafımızda çamlar sol tarafımızda göl manzarası....gezi resimleri ile buluşmak dileğiyle.
ayrıntılı bilgi ve resim için link:http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24724
hemen yola çıktığımızdan gidiş yolunu değilde dönüşte ki yolu çektik.Kaplıcaya vardığımızda mehmet amca bizden önce gelmş çoktan kendini sıcak suyun koynuna bırakmıştı.Daha ne oluyor demeden fotoğraf çekmeyi bile unutarak doğruca soyunma odalarına daldık oradan da havuza:bounce:soldan sağa;ilk iki kişinin ismini öğrenemedim.
r: beyaz saçlı güleç yüzlü hanımefendi mehmet amcanın eşi,barış abi,kardeşi bora,diğer bayanında ismini bilmiyorum
r: Mehmet Amca,Banro(CAN abi),murat abi.

fotoğraf makinmesini otomatiğe aldık ya fotoğrafta bende çıkacağım diye hırs yapınca yüzde garip bir ifade olmuş benim:cherry: bu arada mehmet amcada zevkten uçuyor:queen:

Barış Abinin Suya atlamadan önceki anlamlı tebessümü
::sos::

Havuzdaki muhabbetimiz dillere destan....Sonra Barış Abinin canı mandarin çekince havuzun içine mandarinleri doldurmaya başladı.BUda kaplıcada mandarin keyfi olsun..Sağ tarafta ki genç aşıklara bak kaçıncı bahar bu mehmet amca::meleeek: Murat Abinin de kaderi bu yaaa.Yine resimin yarısında çıkmışsın abi

eee birde çekirdeği var bunların :queen:

Tekrar yol için hazırlandık...son pozlarımız veriliyor.Bora,Murat,Banro(Can),ben ve barış abi.Barış abi ve beni o sıcak suyun içinden çıkarmak oldukça vakit aldı.Bizi ellemeseler herhalde etlerimiz harika bir şekilde haşlanacaktı.bu arada sağolsun ufuk arkadaşımda geldi köyceğizden +1 adet 4 teker daha

Barış Abi Ayrılmadan önce son pozları alıyor.

Artık yola çıkıp sıcak çaylarımızı içmek amacıyla Köyceğiz e hareket ediyoruz

Yolda manzarayı izlemek için bolbol mola verdik.İşte biri;bir yanımızda yeşilin en güzeli bir tarafta mavinin o huzurlu sakinliği

manzarada yürüyüş.barış abi ısrar etti illaki duralım bu manzara kaçmaz dedi

Ve murat abi yola gitmeye tam teşekkül hazır........::xicon_ev

barış abiye yaradı kaplıca ve bol C vitamini.Yüzüne kan geldi....::blushani

nmurataydin dan resimler gelmiş ancak şimdi yükliyebiliyorum

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
merak eden arkadaşlar için güzergahımız.gelemeyen arkadaşlarında aklını çeler belki.

buluşma noktamız

ve nasıl gidilir...çamların arasından her daim mavinin eşliğinde yol alınacak

herneyse sultaniye kaplıcaları dünyada mineral zenginliği açısından dünyada ikinci sırada.bunu bi belirtelim.köyceğiz merkezden yaklaşık 20-25 km uzakta.yolun büyük kısmı tatlı sert virajlardan oluşuyor.yani sürüş zevki veren bir yolculuk olacak.sağ tarafımızda çamlar sol tarafımızda göl manzarası....gezi resimleri ile buluşmak dileğiyle.
ayrıntılı bilgi ve resim için link:http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24724
hemen yola çıktığımızdan gidiş yolunu değilde dönüşte ki yolu çektik.Kaplıcaya vardığımızda mehmet amca bizden önce gelmş çoktan kendini sıcak suyun koynuna bırakmıştı.Daha ne oluyor demeden fotoğraf çekmeyi bile unutarak doğruca soyunma odalarına daldık oradan da havuza:bounce:soldan sağa;ilk iki kişinin ismini öğrenemedim.

fotoğraf makinmesini otomatiğe aldık ya fotoğrafta bende çıkacağım diye hırs yapınca yüzde garip bir ifade olmuş benim:cherry: bu arada mehmet amcada zevkten uçuyor:queen:

Barış Abinin Suya atlamadan önceki anlamlı tebessümü

Havuzdaki muhabbetimiz dillere destan....Sonra Barış Abinin canı mandarin çekince havuzun içine mandarinleri doldurmaya başladı.BUda kaplıcada mandarin keyfi olsun..Sağ tarafta ki genç aşıklara bak kaçıncı bahar bu mehmet amca::meleeek: Murat Abinin de kaderi bu yaaa.Yine resimin yarısında çıkmışsın abi

eee birde çekirdeği var bunların :queen:

Tekrar yol için hazırlandık...son pozlarımız veriliyor.Bora,Murat,Banro(Can),ben ve barış abi.Barış abi ve beni o sıcak suyun içinden çıkarmak oldukça vakit aldı.Bizi ellemeseler herhalde etlerimiz harika bir şekilde haşlanacaktı.bu arada sağolsun ufuk arkadaşımda geldi köyceğizden +1 adet 4 teker daha

Barış Abi Ayrılmadan önce son pozları alıyor.

Artık yola çıkıp sıcak çaylarımızı içmek amacıyla Köyceğiz e hareket ediyoruz

Yolda manzarayı izlemek için bolbol mola verdik.İşte biri;bir yanımızda yeşilin en güzeli bir tarafta mavinin o huzurlu sakinliği

manzarada yürüyüş.barış abi ısrar etti illaki duralım bu manzara kaçmaz dedi

Ve murat abi yola gitmeye tam teşekkül hazır........::xicon_ev

barış abiye yaradı kaplıca ve bol C vitamini.Yüzüne kan geldi....::blushani

nmurataydin dan resimler gelmiş ancak şimdi yükliyebiliyorum

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN
Moderatör tarafında düzenlendi: