Artçıların Buluşma Noktası

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konuyu Baslatan Eski Artçı: alper_tim
artık burdayız
evt sayın MT üyeleri
düşündüm taşındım artık bizlerinde bi topiği olmasına karar verdim çünkü artçılarında eğitimini ve artçılığın neler gerektirdiğini bilmeyen öğrenmek isteyen arkadaşlar oluyo aramızda bana gelen özel mesajlardan buna ihtiyaç olduğunu fark ettik ben bir numaralı artçı Ferni arkadaşımız da 2 numaralı artçı olarak hizmetinizdeyiz her türlü soru ve sorunlarınıza çözüm bulmaya çalışcaz
sizde aramıza katılın
Zaman içinde bizden ayrılan dostlarımız... Onlar artık motosikletli özgür çocuklar... :salut:
Eski Artcılar : camadan, alper_tim, Slwer, GÖKSEL... (sanırım), SAKAL, elıff, Pınarr ...

evt listeyi başlatıyorum elleri görelim artçılar sizleri bekliyorum

buluşmalarda isteyenlere ders verilecektir

artçı listemiz
1-alper_tim (yok artık motosikletli)
2-inci (bayanlara ayrılmış koltuğumuz)
3-balzeytin
4-erdo2002
5-koray_77
6-zayka
7-lata
8-Luxor(teknolojik artçı)
9-vlamix
10-Afyon manyağı süper artçı Cenkkeskin
11-ozan_
12-Byzanthion
13-khutuck
14-cuk_o nun kardeşi ve arkisi( yakınen eğitim verilcek)
15-madde_46
16-simfer
17-Keane
18-HarDRocK RiderR
19-bıyıklı
20-delipoyraz
21-BuR.K.O.
22-toshi
23-kezzap
24-hasere
25-mondial 151 rs ci
26-boss106
27-mili
28-Byzanthion
29-Kartal23
30-mostwanted_57
31-hate29
32-Gokhan2433
33-bende_emre
34-igidu
35-yildirim_007
36-NuwamdA
37-heveslee
38-ferring
39-Erfer
40-KARAKIZ
41-
42-sahinbirinci
43-ZBYD
44-belifeless
45-PIERzig
46-FANTASTICUA
47-ozbaha
48-ahriman
49-candyksk
50-olcaytoshow
51-sir_karakedi
52-roadrunner (geçici üye)
53-
54-
Motor alan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Kendileri artçı listemizden silinmişlerdir. Öğrendikleri bilgileri artçılarına anlatarak onlarıda aramıza katmalarını bekliyoruz.
Eğitimler ile ilgili bilgilerimiz Zaman içinde eklenicektir...

Evet arkadaşlar artcılıkla ilgili birkaç foto ile konu hakkında açıklamalara baslıyalım. İlk olarak belirtmek isterim, bu motosiklette artcı olmak bambaşka bir duygu.
İlk artcılar yani doğuştan artcılar.
KOALA.jpg

Motosikletlerin Lumuzini :)
artclnkeyifliyeriis4.jpg

Şimdi bazı Noktalara deyinelim maddeler halinde belirticem bunları :
1)Artcı olsak bile düşünce ölebiliyoruz. Bunun için Kaskımızı ve korumalarımızı Motosiklete binerken takıyour.
2)Artcılar dıkkat "arkadayım motor benım kontrolumde dığil" deyıp saga sola motor yattıgında dıger tarafa cekmeyın motoru yildirim_007
3)ŞÖFÖRLER İLE İLGİLİ= Arkanızda artcı olduğunu unutup ilgnçlikler denemeyin. Ve daha dikkatli olun Çünkü o anda 2 kişinin hayatına hükmetmektesiniz.
Örnk : 3'de olabilir...
muhteemljo2.jpg

4)Motosiklet durduğunda şöförden önce ininki uçan tekmeye mağruz kalmayın. Zira motosikletin sol ayağı sadece motosikleti çeker artcıyı zor ceker kırılma riskide mevcuttur.
5)Motosiklet dururken sakına ayaklarınızı yere koymaya çalışmayın. Bırakın şöfor durdursun. Siz durduğunda isterseniz basarsınız yere :)
devam edicek...

Son düzenleme:
Super Moderator
way beaa hayırlı uğurlu olsun o kadar zaman artçılık yaptıktan sonra topiği devretmekde varmış :salut:

herkesin huzurunda artçılık görevimi bugün itibariyle kıdemli artçılarımızdan CenkKeskin kardeşimize devir ediyorum hayırlı uğurlu olsun
bugüne kadar bana göstermiş olduğunuz tahammülü diğer artçı dostlarımızada göstereceğinizi umuyor hepinizi selamlıyorumm yolunuz açık olsun:salut:

hayırlı olsun..
darısı cenk sana..
sende inşallah motor alır bu görevi başkasına devredersin umarım..:rendeer: :cat:

walla benide ekliyebilirsin bende de motor yok bende artıcı sayılırım :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
vedat kaya abicim önümüzdeki yaz nasibse senin kızı istemeye gelebilirim belli olmaz yani :queen:
Keane hemen ekledim senide SAKAL ın koltuğunu verdik sana hadi hayırlısı

alper beni unuttun mu yaa :pr: ben de artçıyım biliyosun:cherry: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
inci cim alper gitti yönetim istifa etti ve elegeçirdim yönetimi... artık ben varım istersen eklerim senide listeye

Forumdan Uzaklaştırıldı
inci hanım sizi 2 numaralı koltuğunuza aldık dersleri ilk mesajdan takip edebilirsiniz :)

Cenk keskin benide ekle [MT]Bakırköy'ün artçısı....alper abi geldim bak artçı artçı arıom dedin geldim....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hemen ekledim BuR.K.O. seni alper abin yok artık cenk abin var nı ha ha yönetimi ele geçirdim alper abiniz bu sayfayı bıraktı o Artık motorlu aramızdan ayrıldı

Kadroda yer varmı bende motorsuzum :pale: atrçıyım yani
Ama sizlerle olmak yeter :cherry: :cat:
:rendeer:

CenkKeskin Beni nasıl unutursun.... :queen: gerçi bu akşam sayısalı bulup Kendime bi motor alcam ama Gururla sölüyorum Ben de bir artçıyım :queen: :cherry:

benın motora arkadaslar el koydu ehlıyet olmadıgı ıcın bın bende bı surelıgıne artcıyım ama az kaldı ben sevmedım bu artcılıgı herkese bı moyor sart valla zor ış buartcılık olmuyo bole artcılar dıkkat arkadayım motor benım kontrolumde dıl deyıp saga sola motor yattıgında dıger tarafa cekmeyın motoru

slm artçılar

cenk abı gozunu seveyım benı 33 numaralı yere al yaa lutfen olurmu abı.
bende artcıyım seneye cbr 125r alana kadar :cherry: tum artcılara slm ınş bu gunlarıde atlatırız.:rendeer:
33.artçı = bende_emre :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ferring Tabiyer var kadroda :)
heveslee Tamam.
nuwamda Ben parayı kıraracaksın ve motorlarımızı alırsın diye seni eklemedim listeye ama anlaşılan vurmadı bize yine :queen:
yildirim_007 deneyimlerini bizimle paylaşmaya devam et
igidu hemen eklerdim :)
bende_emre Tamam. 33 numarayı sana ayarlıyorum :)

CenkKeskin GEne tutruramadım sayısalı :pr: ama haftaya kesin alıyorum sayısaldan buyuk ikramiyeyi o zaman kendime Harley davidson V-rod sana da ufak bi mopet alırım artık :queen: veya bi 600RR hangisini istersen artık ama Ben ilk önce bi YBR125'Le başlangıç yapmam lazım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar