- Konu Yazar
Arkadaşlar yaklaşık bir ay kadar once Hyosung GT250R motor aldım ve motor serüvenim başladı. Artık 1 ay geçmişti ve mahallem Yeşilköyden çıkıp ara sıra Istanbulda tur atıyordum. Geçen hafta işten dönerken sağdan sağdan usul usul araba gibi şeridimden gidiyordum. Solumda (orta şeritten gidiyor) bir taxici bir anda sağ tarafa üstüme kırdı, (sanırım son anda fikrini değiştirdi ve hava alanına girmek istedi ve haliyle aynaya filan bakmadı) frenlere abandım ama nafile. Anca bana kafadan değilde arka kapısından girmesini sağladım. Race ci cevrem cok geniş. Düşerken sakın motoru kurtarmaya çalışma zaten race katır gibi seni ustunden atar dediler. Dedikleri oldu. Motoru kurtarmaya çalışmadım nası yaptıysa oda beni fırlattı attı zaten. Neyse ki yukardan aşağı komple korumalıydım. Kırmzı ışıkta yeni kalkış yaptıgımız ıcın üzerimden de kimse geçmedi. Bir tek ellerim açıktaydı. Biraz bilek biraz da dirsek incindi....
Bu olaydan çıkardığım ders: Acemi bile olsan yolun sağından gitme....
Aklıma takılan soru? bizim için en güvenli yer Sol şerit ile bariyer arasımıdır?
Bu olaydan çıkardığım ders: Acemi bile olsan yolun sağından gitme....
Aklıma takılan soru? bizim için en güvenli yer Sol şerit ile bariyer arasımıdır?