Tarihi Kırkpınar Güreşlerine Motorcuları Beklerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar benim edirneli olduğumu herkes bilmiyebilir, onun için burda söylüyorum ve herkese edirnenin kapıları açık burda ben motorcuları görmekten mutlu olurum yarın sarayiçi şenlikleri başlıyor(26.06.06)Güreşlerde bu haftanın devamı cuma, cumartesi, pazar....Motorcular toplanıp gelebilirse sarayiçinin girişinde otopark var orayla gidip konuşabilirim...gelmeyi düşünenler varsa görüşebiliriz...
Bana msn adresimden yada e mail adresimden ulaşabilirsiniz..
msn : [email protected]
e mail : [email protected]

arkadaşım davetin için tşk ederim keşke mesafe yakın olsa da 100-200 km falan gelirdik :)
sende güreşecen mi :p

Aslında keşke daha önce aklıma geleydi o zaman topiği açardım.
Ben güreşmeycem sizleri ağırlayçam:)

misafirperverliğin için tşk ederim tekrar umarım herkez gelir
sevgi ve saygıyla kal

Asıl güreşler cuma, cumartesi, pazar aslında güreşler için gelmeniz şart değil bi edirne turu yaparız...sonrada sarayiçinde eğlenmemize bakarız..güreşlere girmek isteyenlere yarın fiyatları öğrenip yazıcam

dogus gelirim ama bi gures tutatrız artık :p hehehehe keske zamanım olsa kapıdan dısarı cıkamıyorum . pazar bile evin duvarlarını boyadım :pale: wahhh banaaa ...

Hiç güzel olmadı kimse gelmediği için, zaten 2 gündür yağmur vardı burda napalım başka zaman belki gelen olur.:pale:
Bu arada baş pehlivan Osman AYNUR oldu...

»»»»»» Bu Başlık Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»»
Bu Mesaj Bir Uyarıdır, DUYURULAR FORUMUNDA DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN NOKTALAR 'da yer alan maddelerin ihlali sebebiyle bu başlık kilitlenmiştir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: komtan **************

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar