hocam bende buna benzer bi hikaye duymuştum...
Delikanlı kız arkadasıyla birlikle otoyolda racing motoruyla gidiyormuş ve epey hızlıymış.. üstüne üstlük kız arkadasının kaskıda yokmuş.. Gençkız biraz korkmuş ve eğilip sevgilim biraz daha yavaş gidermisin korkuyorum demiş, az sonra delikanlı şu cevabı vermiş. "tamam ama önce şu kaskımı çıkart çok sıktı biraz sen tak demiş" , kız kaskı takmış ama çocuk hala hızlı gidiyormuş. kız tekrar uyarmış, delikanlının cevabı "eğer bana sıkıca sarılırsan ve seni seviyorum dersen yavaşlarım" bunu üzerine iyice korkan kız çocuğa sarılmış ve seni seviyorum hadi yavaşla artık demiş.. az sonra yoldaki bi su birikintisinde motor kaymış ve herbiri bi yana fırlamış. çarpmanın etkisi ile kasksız olan çocuk hayatını kaybetmiş, gençkız ise ufak sıyrıklar ve bikaç kırıkla atlatmış. Ancak işin aslı sonra ortaya çıkmış...
Delikanlı motorun frenlerinin boşaldığını ,felaketin yaklaştığını farketmiş ve kız arkadaşını panikletmemek için ona söylememiş. Son isteği ise kız arkadasının kendisine sıkıca sarılıp onu sevdiğini söylemesiymiş...