kazalarda en çok hasar alan bölgeler

hürriyet 7-6-2006 oto yaşam dan aldım
üşenmeden scaner da tarattım
yanlız örnek arkadaşlar çok iyi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Faydalı bir bilgi.Paylaşımın için teşekkür ederim.Ancak ne kadar bu veriler elde edilse de istatiksel bilgiler.Yani bir araca,yada düz duvara...bodoslama daldığımız zaman KAFA bölgesinin %16 hasar göreceği pek de inandırıcı değil.Netice itibariyle ilk darbeyi gören bölgelerden birisi.Hele ki kafada kask yoksa;o hasar %90 lara karar çıkar.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
desene güzel bacaklarımızı en çok kollamak lazım:)

doğru bunlar istatistik veri zati
ben çocuğun sortuna hasta oldum
işin espirisi
allah kimseye kaza yaşatmasın zati temennim o

Son düzenleme:
Abiciğim yanlış bu.... değerlendirme......

Kazada en çok o %2 dediğiniz kalça bölgesi ne zarar gelir hemde sağ tarafa cüzdan orada çünkü.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaten benim listeme girmeyen bir bot vardı oda girdi. Hadi para kısmını geçtik aldık bunlarıda bütün hepsi kaç kilo çeker acaba :mrgreen:

ya aslında şu polislerin giygiği robocop kıyafeti daha ucuza gelmez mi bi arştırmak lazım

başlığı yanlış okumuşum. ne olduğunu açınca anladım. ben başlığı "kazalarda en çok hasar alan bölgeler" değilde "kızlarda en çok hasar alan bölgeler" diye okumuşum :mrgreen:
saat geç oldu tabi :queen:

mostwanted_57' Alıntı:
başlığı yanlış okumuşum. ne olduğunu açınca anladım. ben başlığı "kazalarda en çok hasar alan bölgeler" değilde "kızlarda en çok hasar alan bölgeler" diye okumuşum :mrgreen:
saat geç oldu tabi :queen:

:) alemsiniz yaa

bu gün rüzgarın kızında okumuştum bunu hemde motordan düşmüş babamın yanında( HASTANEDE) gerçekten bacaklar %28 zarar görüyo yada daha fazla babam 40 dikişle kurtardı...

Bu haberi ben de okudum. Robocop deyince, bi taraftan da çelişkiyi fark ettim.
Kesinlikle full koruma taraftarıyım ama düşününce robot gibi binilecek ve Ağustos ayında pişilecek bi motor zevki zevk midir dedim, buna rağmen pişsem de korumasız binmem o ayrı. ABD'de bazı eyaletlerde kask takmak zorunlu değilmiş mesela; ölmek senin tasarrufunda yasalara ne diyolar galiba. ve belgeselin birinde pek çok motorcu (ABD'de yine) kask takma karşıtı idi. Enteresan geldi bana... Hakikaten garip olansa Türkiye tabii. Fotodaki eleman rüzgar yememek için ceketi ters giymiş mesela ama ayakta spor ayakabı popoda şort. Doğru düzgün hiç bi koruma yok. Ve sokaklar bunlarla dolu...

bacaklar için dizliksiz binmemek lazım tecrübeye dayanerak sölüyorum valla acısı çok kötü oluyo yaff hele ikisi birden se ufff
valla güzel bi paylaşım sa olasın kardeş

Alparslan'ın zırhından sipariş etmeliyim.. Böyle olmayacak..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar