Masai Grand Eagle Sahipleri Dayanışma ve Kalkındırma Derneği

Masai Grand Eagle Sahibi arkadaşların sayısında (diğerleri kadar yuksek bir ivmede olmasa da) artış görüyorum. Yazalım bakalım kimlerde Grand var, kim nerden katılıyor.

1- Gabe
2- Xeros
3- ttopchu
4- kertenkela
5- attilamm
6- Badabat
7- dogan2006
8- almore
9- nautilus
10-JRS11
11- dr.pina
12- bubu
13- atavratbraveheart
14- grand eagle 1971
15- KAFKASYALI

hadi bakalım, yine az değilmişiz o kadar, :) küçük bir çete kurabiliriz bu kadar kişiyle :p

* * *
15 olmuşuz, guncellemeye devam ;)

Son düzenleme:
ben küçükyalı'dayım / anadolu yakası. en yakın sürede yanyana getirelim motorları derim :)

Bende Küçükyali, Gabe kardes neyi kalkindiracağiz ? :) :mrgreen:

oyle ortadan kalkındırıcaz abi genel bir hedef yok :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben izmir bornovadan bildiğim izmirde 2 kişide daha aynı motordan var birini plakayı beklerken bire bir gördüm :)

Akadaşlar motoru elime geçirmeyi becerebilirsem beni de bu listeye ekleyebilirsiniz.Pazar günü kaporayı verip,pazartesi evrakları ve bakiyeyi havale etmeme rağmen hala motorumu alamadım.Benim için en büyük sorun kullanmayı bilmediğimden oradan nasıl alacağımdı.Bu konuda söz verdiler biz getiririz getiren arkadaşı arabayla geri bırakırsın dediler ama işlemler dün tamamlanmasına rağmen yok yağmur yağıyor yok çok işimiz var adam yok gibi bahanelerle hala elime geçiremedim motorumu.Ama hafta sonunu bulmaz heralde.(inşallah)En kısa zamanda listeye girebilirim.

Herkese kazasız sürüşler,

saol dostum ;)
nautilus > valla başlığa bakmamışım guncellemeyi unutmuşuz. toparlayıp yazalım herkesi

grand eagle insanları ses verin bakayım. boyle güzel bir makineye binip sessiz sedasız oturamazsınız. :) hadi hadi

gabe nedense masaicilerden çok ses çıkmıyor ne bir buluşma ne bir gezi topic bile canlı değil burdan da anlaşıldığı üzere bütün masaiciler motorlarından çok memnun ve tüm zamanlarını grand eagle'ına harcıyor topik ile uğraşmaya çok vakit kalmıyor.

üye olmak istiyorum

üye olmak istiyorum
masai grand eagle sahibiyim

gaziantepten katılıyorum iyi gecedler diliyorum herkese

Son düzenleme:
hemen ekliyorum dostum, listede gorunmeyen diğer grandeagle sahipleri de bir ses etsin lutfen :)

gabe selam. yahu dayanışalım, kalkınalım tabe de burası bayaaa kalkınamamış bi başlık olmuş gibi duruyor. :)

son derece yalan olduk aslına bakarsan :)) mt'nin en fukara grubuyuz :p

ben yakın zamanda birşeyler yaptıracagım. onun üstüne konuşuruz, buraya da yazarım. çaylak gidon, on catal uzatma vs gibi şeyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar