Yeni motosiklet aldım(foto-video-hikaye):)

GÜNCEL SurvioR_RideR motor aldı(foto-video-hikaye):)

Slm motorcu abilerim, ablalarım ve kardeşlerim.
Bildiğiniz üzere ben tam bir motor aşığıyım. İki sene önce aldığım Bionik motorumu satmiştım. Sonra kısa bir XL200 maceram(2 hafta) oldu. Sonra bir ekol olan YBR hastası oldum ama babam buna(100kh) bi bin sana büyük birşey alırız, nasıl olsa YBRden de sıkılırsın dedi(hep eniştemin yüzünden babamın aklını çeliyor 650ccliğe biniyor diye kendini motor ilahı kabul etti.) Bu son bir ay motorsuz kalmış ve platonik bir aşk yaşamaya başlamıştım motor ile ilgili. Bu platoniklik bugün son buldu ve 100kh(kara şimşek)’a kawuştum. Bu aşk o kadar büyük ki sewdiğim kız(buradan MeRwE’ye onu çoook sewdiğimi söylüyorum) bana motoruna gösterdiğin ilginin yarısını göstermiyorsun diye takılıyor. Motoru alalı 5 saat oldu ve km 100 de bir an önce şu rodajı tamamlamak istiyorum:queen: . Aslında bu hafta benim için bir milat oldu.

22 Mayıs 06 (Merwe ile tanıştım)

23 Mayıs 06 (Eskişehirspor lig atladı en büyük ES-ES)

25 Mayıs 06 (Motora yeni kask, mont, eldiwen, kış maskesi, arkaya çanta, sticker aldım)

26 Mayıs 06 (Kara şimşeğime kawuştum)

27 Mayıs 06 (Bekleyelim ve görelim)

))))))))
İşte yeni resimler ve videolar bir hafta beklemek zorunda kalmadınız.

VIDEO : http://www.hemenpaylas.com/download/842472/ewe_geri_donus_16_sn.mpg.html
Yeni video 16 sn.

VIDEO : http://www.hemenpaylas.com/download/803621/IMAG0023.AVI.html

İlk motorum

Honda XL 200

Moto mont

SurvivoR_RideR

biz neden sabredelim sen sabret.:p 1 hafta sonra başlık kaybolunca

GÜNCEL

yazarsın artık :p

Ya BARIŞ(adaşım benim ya :))abi makinayı arkadaşa wermiştim. Geldiğinde mor, pembe, yeşil çekmeye başladı.

İşte bir hafta sonra 7.2mp ile çalışacağım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırşlı olsun kanki kazasız belasız...:cat:

barisci26' Alıntı:
Ya BARIŞ(adaşım benim ya :))abi makinayı arkadaşa wermiştim. Geldiğinde mor, pembe, yeşil çekmeye başladı.

İşte bir hafta sonra 7.2mp ile çalışacağım.

konu dışı ama fotoğraf makinesinin lensini güneşe uzun süre maruz bırakırsanız ya da düşürürseniz böyle çekiyor.

Kanunisultan(faruk) inşallah kazasız, güzel günler geçiririz.

ylmzzz bilmiyorum abi ya makina gitti ben ona yanıyorum.

hayırlı olsun..kazasız belasız cezasız günlerde kullanman dileğiyle...videoyu indiriyom bakıcam:cat:

BBRR' Alıntı:
foruma yüklemeden önce onları 640X480 yapmayı unutma ama
Abi bırak ya kaliteli yüklesin ben areka plan yapıyorum böyle resimleri
büyükler dah kaliteli oluyor benim monitör büyük dersek çok rahat oluyor o zaman

mrb dostum hayırlı olsun motorun kazasız belasız srüşler dilerim
bende 100 lük kanuni var ok memnunum

Barış avatardaki resimde cup motorla ön mü kaldıran var öyleyse videosu varsa koysana bea

Hem resimleri küçük atcam bide büyüklerin linkini atcam.
Motor 100lük olmasına rağmen çok atik(ramzey, haojin)lere göre. Motorda herhangi bir sorun yok. Tipi ve rengi muhteşem. Ama debriyaj kullanmanın tadı bir başka ve kolay oluyor kim ne derse desin. Ama ben kara şimşeğimi çok sewiyorum.

barış görüşmeyeli uzun zaman oldu fazla görüşememiştik zaten yeni motorun için çok sevindim hayırlı uğurlu olsun güle güle kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah

Şimdilik bununla gezeceğiz, Bu motor benim beklediğimden çok çok daha iyi çıktı yaw. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar