- Konu Yazar
bu gün saat 13:00 da lemar önünde
Ben, eşim ,kızkardeşim ve erkek kardeşim ve olişim
salih
eren
özgür
cem ve
mustafa ile buluşup söğütlü yoluna düştük :mrgreen:
söğütlüde mehmet hocam ve eşi ile bulştuk:rendeer:
ve daha sonra aramıza mehmethan hocamda katıldı:cat:
bir grup arkadaş ise sülüklü göle gidecekti.niyetimiz söğütlüden motorumu alıp her beraber sülüklü göle gitmekti, ancak mehmet abi( oduncu) henüz sen sülüklü göle gidemezsin biraz çalışalım dedi...eeee hocam böyle deyince ben üstüne laf söylemedim tabi...

amanda amn erkek kardeşim ve olişim...

mehmet abilerin orada birkaç deneme sürüşü yaptık, notumu alınca düştük karasu yoluna...mehmet abinin bire sözü vardı, eğer karasu yoluna sapasağlam gidip gelirsen sende cevher var dedi...alllaha şükür sorunsuz şu an evimdeyim :wink:

karasudan sonra maden deresi var...oraya gittik,,, oldukça güzel birr yerdi :alkis:

dönüşte ferizliye uğrayıp yukardaki çay bahçesinde çayımızı içtik...sonra söğütlüye gittik, ve son olarak işte evimizdeyiz...
başka bir gezide görüşmek üzere şimdilik bu kadar arkadaşlar :wink:
Ben, eşim ,kızkardeşim ve erkek kardeşim ve olişim
salih
eren
özgür
cem ve
mustafa ile buluşup söğütlü yoluna düştük :mrgreen:
söğütlüde mehmet hocam ve eşi ile bulştuk:rendeer:
ve daha sonra aramıza mehmethan hocamda katıldı:cat:
bir grup arkadaş ise sülüklü göle gidecekti.niyetimiz söğütlüden motorumu alıp her beraber sülüklü göle gitmekti, ancak mehmet abi( oduncu) henüz sen sülüklü göle gidemezsin biraz çalışalım dedi...eeee hocam böyle deyince ben üstüne laf söylemedim tabi...

amanda amn erkek kardeşim ve olişim...

mehmet abilerin orada birkaç deneme sürüşü yaptık, notumu alınca düştük karasu yoluna...mehmet abinin bire sözü vardı, eğer karasu yoluna sapasağlam gidip gelirsen sende cevher var dedi...alllaha şükür sorunsuz şu an evimdeyim :wink:

karasudan sonra maden deresi var...oraya gittik,,, oldukça güzel birr yerdi :alkis:

dönüşte ferizliye uğrayıp yukardaki çay bahçesinde çayımızı içtik...sonra söğütlüye gittik, ve son olarak işte evimizdeyiz...
başka bir gezide görüşmek üzere şimdilik bu kadar arkadaşlar :wink: