02 nisan 2006 ufak yenifoça gezimiz

sevigili arkadaşlarım. bu hafta sonu benle ahmet yarimizde duramadık dolaşalım diye karar aldık pazar günü için.ahmetin abisi bahtiyat (nevZAT150) ın da gelmesini istiyorduk ama yorgun olduğu için felmicem falan diyerek bizi atlatya çalışıyodu ama başarılı olamadı gerçi kendi motosunu almadı ama olsun işte bunlarda resimlerimiz.. (izmir yenifoça)

Evet ist-motoshow gezisi kesmedi nede olsa 4 tekerle gittim yani otobüsle gezmek gezmekten sayılmaz :p

Arkadaşım Alper le buluşup fuarı anlattım... sonra gezmeye karar verdik. nede olsa hava güzel ve sıcaktı...
işte resimler... ......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
alper_150 ne ufağı olm baya gezi yaptınız daha ne yapcanız.. izmirden foçaya kadar gittik beaa... :mrgreen:

beni ii kandırdınız valla.. hemen köşeden dönücez ordanda benzinciye gidicez dediniz... bi baktım foça dayız... yollardan ilk defa geçtim. ara yolları da sayende keşif etmiş oldum alper.. bizim izmirli motorcularıda bu parkurdan geçirmek gerek... hepsinin hoşuna gideceğine eminim...

valla iii fotoculuk yapmışım, zaten benide yanınıza foto çekecek eleman gerektiği için aldınız yeni fark ettim..:p alahtan bitane yüzümüz görünen resmimi koymuşsunuz... yoksa kimse inanmıcak benimde sizinle gittiğime... :pr: :salut:

bahtiyar abicim şu yaz hele bi gelsin şu yeni motoruma da bi kavuşayım daha
çok yollar keşvetcez işallah:bounce:

helal olsun size,ben kıpırdamak istemedim vallaha pazar günü ne yalan söyleyeyim
:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
PHAETONW12' Alıntı:
helal olsun size,ben kıpırdamak istemedim vallaha pazar günü ne yalan söyleyeyim
:)

abi bende gitmek istemiyordum ama kandırdılar beni... bugün okulda kafayı sıraya bi koymuşum, ohhhhhh başka bölümün öğrencileri gelmiş kardeş sen bizden değilsin dediler ozmn anladım okulda olduğumu...

tahta sıranın üzeri yatak gibi geldi valla. insan yorgun olunca yattığı yer hiç fark etmiyo.... :mrgreen:

o resimler sahte demi bahti sahte sahte sen yoktun orada yanlız gitmezsin sen yoksa bilirsin başına gelecekleri MT İZMİR SENİ affetmez :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
nevZAT150' Alıntı:
beni ii kandırdınız valla.. hemen köşeden dönücez ordanda benzinciye gidicez dediniz... bi baktım foça dayız... yollardan ilk defa geçtim.

gördüğünüz üzere süpriz oldu oraya gitmem...

cngz abi sende hesap sormak istiyorsan hemen sor

izmir mt yi ne karıştırıyon... :p yoksa arkana bikaç eleman daha alıp bana taaruza mı geçicen... :silent: :p :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar