[Konya] Konya MT 19 mart hatıp gezisi (fotoğraflarla ve kasklarla) :)

bugün de soğuk havaya rağmen Konya MT yollardaydı. kısa mesafelik bir yere gittik ama ekip süper olunca her gezi süper oluyor zaten:)

fazla konuşmayarak resimlere geçeceğim. bu ilk resimdeki mesajı anlarsınız diğer gezilerden :queen: :queen:
11ov.jpg

24ta2.jpg

36bt1.jpg

45my1.jpg

52tl1.jpg

65hr.jpg

70rj1.jpg

83wi.jpg

97jk.jpg

106uq.jpg

117ep.jpg

123xf.jpg

136ab.jpg

146ye.jpg

156ep.jpg

161kh.jpg

175qf.jpg

188yr.jpg

195qf.jpg

202mr.jpg

215do.jpg

229xm.jpg

236nf.jpg

247tl.jpg

258xx.jpg

ooo yılmaz yine toplanmışınız, maşallah siz de fena kaptırdınız gezmelere ha. neyse şaka bi tarafa gezi güzel olmuş, grubunuz güzel, paylaşım güzel, teşekkür ederiz ve devamını bekleriz, bu arada köpek enikleride çok şirin yav, demeden geçemiycem, rüzgarınız bol olsun...

güzel gezi olmuş. Kasklarda iyi :mrgreen: Resimlerden en duygusalı köpek yavruları. Çok şekerler yaw.

güzel fotolar ama bide yorum ekleseydiniz nerelerdir gezdiğiniz yerler:queen:

yorum yazmıyorum nasıl olsa bilen çıkmayacak. bilenlerin hepsi geldi geziye :queen: onlarda bugün öğrendi burayı.

işte konya mt gördüğünüz gibi ne olursa olsun gezilerimize devam inşallah zaman geçtikce daha da güzell olacak gezilerimiz günden güne konya mt büyüyor :cat:

onlar sokak köpeğinin dağ versiyonu ayaktakiler soldan sağa fındık, fıstık, karabaş oturanlar coni, co, tekir sonuncsunun ismi neden tekir bende bilmiyom :queen:

hadi bakalım kasklar nerde dicek kimse yokmu:rendeer:

yılmaz fatihin mağranın penceresindeki resminide koysaydın yumurta gibin çıkmış :queen: du hatta ben koyyum

mağra deyip geçmeyin elektrik tesisatı çekilmiş demekki atalarımız elektrii kullanıyomuş:silent:

Prometheus' Alıntı:
Eee, kim kimdir nerden bilicez ? :silent:
pro takip edersen konya başlığını konya mt deki kişilerin fotoları var zaten. tekrar yazıyorum resmin üstüne.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=8625

19kopya7rc.jpg

onrbab' Alıntı:
Prometheus+1
adam haklı:cat:

onrbab aynı söz senin için geçerli konya mt başlığına hadi canlarım :queen:

Prometheus' Alıntı:
Haklıyım tabi özellikle şu resimdekileri merak ediyorum ben :queen:

136ab.jpg

bunlar yeni katılcaklar yeni dodukları için ehliyetleri yok :p

en baştaki motorun ayak koyma yerinde battaniye mi var yoksa bana mu öyle geldi :queen:

richy' Alıntı:
en baştaki motorun ayak koyma yerinde battaniye mi var yoksa bana mu öyle geldi :queen:

battaniye denmez ona sergi diyoruz biz. sizin gezegende ne diyolar bilmiyorum tabi?:queen:

taşa oturup k..mız mı donsun :cherry:

Siz harbiden ii kaptırmışsınız.Helal olsun,bide herseferinde mangal yapıyosunuz heralde?Azının tadını biliyo bu konyalılar :)

ozi2002' Alıntı:
Siz harbiden ii kaptırmışsınız.Helal olsun,bide herseferinde mangal yapıyosunuz heralde?Azının tadını biliyo bu konyalılar :)
konyalılar 3 seyi çok iyi bilirler çok da iyi yaparlar ( NAMAZ NİYAZ BOĞAZ)
namaz kılarlar akraba es dost ziyareti çok yaparlar birde konya mutfagı çok meşhurdur boğazı kacırmazlar :)sende gel en zaman istersen tadtıralım yemeklerimizii

ahan da bu da ben. bunu da koyalım fotoların arasına. bu havada havuza girmenin zevki de başka oluyor :queen:
334eq.jpg

Bizimle gezecek yer kalmiycak!!!

hadi bakalım kasklar nerde dicek kimse yokmu:rendeer:

Yaw millet siz bu gezi isinie fena kaptirmissiniz ha!!bu azimle giderseniz biz geldigimizde beraber gezecek yer kalmiycak.Sonra motorlari Maseraya,Kule Siteye sokmak zorunda kalmayalim.Bu arada Raptor dostum yukaridaki mesajin tasini iyi nisan almis tam kafama geldi:queen: Elestirilerimiz tamamen dostane:cat:

BmwPower dostum sen gel Konyaya gezecek yerlerimiz bitmez bizim. senin için tekrar gideriz gerekirse :rendeer:

gezimize katılamayan arkadaşlarımız oldu ama yine de 7 motorduk. daha da kalabalık oluruz umarım. ne kadar motorcu o kadar zevkli gezi :)

yoh walla taş için kasten bi nişan almadım hatta senin kask konusunda yorum yaptığını bile unuttum azcık espirik olsun istedik yani rasgele attım taşı:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar