[Balıkesir - MT]

öncelikle herkese merhaba balıkesirli arkadaşları buraya bekliyorum :cat:

Seco@YBR,Proleter merhaba.bi çay içelim oturup görüşelim.Güzel Balıkesir'in güzel insanları.Sağlıcakla kalın

tabi arkadaşlar niye olmasın, mayıs gibi kazdağı ayvalık şeytan sofrası oralara gitmeyi planlıyoruz bi arkadaş daha var ben ybr 125 ile hazırım :cat: bozkurt merkezdenmisin???

Evet Bahçelievler Otobüs son durağı yanındayım.Sağlıcakla kal.:)

ben dün tek başıma sındırgıya gidip geldim daha sorna diğer motorcu arkadaşlarla buluşup 3 ybr 1 mondial 150 kn pamukçuya gittik bir kaç tane fotoğraf çektim koyarım yakında

Arkadaşlar Belıkesir'liyim ama görev gereği Adana'dayım. Sizlerle tanışmayı çok isterim. Kısmet olursa Balıkesir'e geldiğimde görüşebiliriz.

sealam ben de gönendeyim ,wuxi 150cc scooterım var ..bozkurt la tanıştık zaten

oyun bozanlık yok bizde 125 likler varken :):):) cbr 125 de güzel motosiklet

seco@ybr, oyun bozanlık değil kardeş ayıp ettin :) biz cc yükseltsekde haddimizi biliriz.

Arkadaşlar,İmail adresim:[email protected] Buluşma ve programlar için veya herhangi birşey için beklerim.Hepiniz motorcu değilmisiniz,Allah sizi!!!!Sağlıcakla kalın.:cherry:

valla balıkesır gorunce hemen tıkladım balıkesırlı arkadasları gormek cok guzel oldu ben cbr ı olan arkadası tanıyorum daha oncede gordum motorunu .. yaz gelıyo yıne dısarı cıkmaya baslarız carsıda falan cok denk gelırız ben yenı motor aldım mutlaka gorursunuz ısmım yiğit gorunce hemen durdurun hatırlatın motordan tanırsınız yoncadakı ramzey bayıyıınden alacagım aynı cbr 125 benzıyor tanısmak ısterım bız zaten bır kac arkadasız yazları her haftasonu sahıle kacıyoruz motorlarla bu sene allah nasıp ederse bır canakkale flan da dusunuyoruz havalar ıyı gıderse .. valla hemsolar alorak hep beraber gıtmek ısterım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar