Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tabi arkadaşlar niye olmasın, mayıs gibi kazdağı ayvalık şeytan sofrası oralara gitmeyi planlıyoruz bi arkadaş daha var ben ybr 125 ile hazırım :cat: bozkurt merkezdenmisin???
ben dün tek başıma sındırgıya gidip geldim daha sorna diğer motorcu arkadaşlarla buluşup 3 ybr 1 mondial 150 kn pamukçuya gittik bir kaç tane fotoğraf çektim koyarım yakında
arkadaşlar bende megatıp da çalışıyorum çay içip tanışmaya beklerim.Ayrıca motorumu büyütmek için satıyorum hemşolarımdanda ilgilenen olursa ilan vermiştim buyurun: http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=10304
Arkadaşlar,İmail adresim:[email protected] Buluşma ve programlar için veya herhangi birşey için beklerim.Hepiniz motorcu değilmisiniz,Allah sizi!!!!Sağlıcakla kalın.:cherry:
valla balıkesır gorunce hemen tıkladım balıkesırlı arkadasları gormek cok guzel oldu ben cbr ı olan arkadası tanıyorum daha oncede gordum motorunu .. yaz gelıyo yıne dısarı cıkmaya baslarız carsıda falan cok denk gelırız ben yenı motor aldım mutlaka gorursunuz ısmım yiğit gorunce hemen durdurun hatırlatın motordan tanırsınız yoncadakı ramzey bayıyıınden alacagım aynı cbr 125 benzıyor tanısmak ısterım bız zaten bır kac arkadasız yazları her haftasonu sahıle kacıyoruz motorlarla bu sene allah nasıp ederse bır canakkale flan da dusunuyoruz havalar ıyı gıderse .. valla hemsolar alorak hep beraber gıtmek ısterım