ya engin abi tek eksiğim bu resim eklemesini öğrenemedim makinada duruyor öyle eğer bugün deer 152 özgürle bubluşabilirsek kesin atarız çok özür dilerim.:bounce:önce sağ salim ulaştığın için dua etmelisin erhana?:silent:
sakin sakin getirdi seni
bu arada çektiğin resimleri de atıver görelim
ya engin abi tek eksiğim bu resim eklemesini öğrenemedim makinada duruyor öyle eğer bugün deer 152 özgürle bubluşabilirsek kesin atarız çok özür dilerim.:bounce:
gruba sonradan dahil olduk ama gerçekten herşey on numaraydı güzel bir haftasonu geçirmiş olduk herkese herşey için teşekürler özellikle grubun en küçük cc'lisi olmama rağmen beni anlayışla karşıladığınız çok teşekkür ederim arada bir sizi beklemek zorunda kaldım ama napalım o kadar olacak artıkerhan geçmiş olsun bu arada, fazer üretilirken ümmet abiyi hesaba katmamış olmalılar
![]()
Güzel bir gezi oldu, katılan herkese teşekkürler. Gelemeyenlerde resimleri görünce çatlar artık :cherry:
erhancım özür dilerim ya başına açtığım dertten dolayı inş fazla yara olmaz.arkadaşlar,dorada corvus 250 cc sıfır 7000 ytl diyorlar ama dost olduğumuz için 1000 ytl düşük verirler alacak olan olursa haberim olsun.Fazerımı biraz zorladık sanırım Ümmet abi ve ben ağır geldikale:
Egzoz arka çamurluğa sürtmüş ve çamurluğu eritmiş.r:
![]()
Fazerim beniim canım benim
::149::
QUOTE]
Gel de kıskanma:salut:

Fazerımı biraz zorladık sanırım Ümmet abi ve ben ağır geldikale:
Egzoz arka çamurluğa sürtmüş ve çamurluğu eritmiş.r:
![]()