MotoGP 2007 takvimi açıklandı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
untitled1vu6.jpg
Uluslararası Motosiklet Federasyonu, 2007 MotoGP takvimini açıklarken, Türkiye sezonun 3. yarışına ev sahipliği yapacak.

MotoGP 2007 sezonu 18 yarıştan oluşacak. Sezon 10 Mart'ta Katar'da açılacak. Katar ve İspanya'dan sonra 22 Nisan'da Türkiye GP'si yapılacak.

Taslak takvimde 4'üncü yarış olarak yer alan Türkiye, Çin ile yer değiştirerek bu yıl olduğu gibi yine sezonun üçüncü yarışına sahne olacak. İstanbul'dan sonra MotoGP heyecanı Şangay'a taşınacak. Sezon, 4 Kasım'da İspanya'nın Valencia pistindeki mücadele ile son bulacak.

Takvimdeki en büyük değişiklik ise Misano pistinde yapılacak San Marino / Riviera di Rimini yarışının eklenmesiyle gerçekleşti. Böylece İspanya'dan sonra İtalya da birden fazla yarışa birden evsahipliği yapacak. İspanya'da yine Jerez , Katalunya ve Valencia pistinlerinde olmak üzere toplam üç yarış düzenlenecek.

Kaynak: Ntv

demek ki bu kardeşiniz 22 nisan sabahı 09:00 gibi evden çıkar, akşam bi ara eve döner artık :queen:

Skullhunter paylaşım için teşekkürler :cat:

Bu Sefer Daha Da Siki Gİyİncem YemeĞİmİde Yanimda GÖtÜrcem İnŞallah YaĞmur Olmaz Hayirlisi Olsun.

Bu Sefer Daha Da Siki Gİyİncem YemeĞİmİde Yanimda GÖtÜrcem İnŞallah YaĞmur Olmaz Hayirlisi Olsun.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

en iyisini yaparsın kardeşim :cat:
ufacık bi sosisliyi bile 6 YTL ye satarlarsa, tabi evden getirmek en mantıklısı.
kutu kola 5 YTL den satılıyor :farao:
su (hani şu bildiğimiz 200 ml. sular) 2.5YTL den satılıyor.

bu fiyatlara bakarak YUUUH demekten başka bişey aklıma gelmiyor !!!

ama şöyle bir gerçek de varki; hayatımın en pahalı sosislisini bunların sayesinde yemiş oldum ::ranntign

Bütün dünyada yarışlarda o fiyata satılıyor onlar. Pahalı mı, çok pahalı. Ama tüm dünyada öyle.

Bütün dünyada yarışlarda o fiyata satılıyor onlar. Pahalı mı, çok pahalı. Ama tüm dünyada öyle.

biliyorum arkadaşım ama burda insanları kazıklıyorlar onu anlatmaya çalışıyorum.hem bütün motorspor severleri F1 - MotoGP'ye bekliyorlar hem de burda insanları resmen soyuyorlar.Allah'tan tuvaletler parayla değil...

bir hamburger+ cola ya 9 ytl ödemiş ve ohaaaaaa olmuştum. oraya hamburgerci standı mı açsam ne.

Nisan..malum, yagmur mevsimi, umarim soguk ve yagisli olmaz. Sicak ve gunesli bir havada acik alanda golgeliginin altina kurdugun sezlongunda keyif yaparak Rossi'yi seyretmenin zevki baska olur.:cat:

neyse....

ben bile ne diyeceğimi bilmiyorum en iyisi tv den yada pc den canlı yayın warsa izlemek.hem bide ewiniz sobalı ise ne kralı sizsiniz.....:cat: :cat: :cat:

desenize sabah ayazında bekleyecez yine kumanyayı telsizi bir de nisan yağmuru başlarsa verirler yine naylon torbadan bozma yağmurlukları

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e nerden aldınız bu biletleri yahu,kskoca biletix te neden şimdi göremiyorumm
bende istiyorummmm

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben takvim göremiyorum ama:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar