Abilerinden yardım istemişsin o yüzden yorum yok.
Abilerinden yardım istemişsin o yüzden yorum yok.
senin için en iyisi elektirikli bisiklet hem sen bin hem baban
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Benim aynısından vardı zevk amaçlı kullanıyordum 500 tl almıştım geçen sene.
bn 13 yasındayken mondial 150 hs kullanmıstım suanda hala kullanıyorum 16 yasındayım site ici polisler kızmıyolar bize arkdaslarımında asya 150t mondial 150 rf leri war dersenizki nası ogrendın bnm babamda motorcu kawasaki zx600 mz 250 sahibiydi kullanırdı n azından 50 cc lik scooter alıp 40 50 km hıza sınırlatabilirsin
bence suan bisiklete bin.15-16 olduğun zaman direk 150cc lik bi motordan başla.devamıda gelecektir.
Para önemli değilse honda today al
Biber muhakkak yakar; ya girerken ya çıkarken...
Küçüğüm sen git bir bisiklet al kendine, bırak motor işlerini ;) daha çok küçüksün biraz büyümen lazım ;)
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
sen git bı honda today al
Tarihe dikkat!!!!!!!!!!!
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
kardeşim sana mondial 50 liği önerebilrim ama eğer dersenki param war sorun değil o zaman tvs scooty pep öneririm çok sağlam ve kaliteli motor bunlara bir bak internetten modellerine hem kasa oalrakda 12 yaşındaki çocuğa uygundur kilo olarak falan pek ağır değiller seni zorlamazlar dostum
elektrikli bisiklet al, daha iyi hakimiyet sağlarsın ;)
Pocket bike ehliyet gerektirmiyormu? Bizim burda Polis Elektrikli bisiklete bile sordu ayrıca gerektirmedini hiç sanmıyorum cunku onlarda 49 cc bu motorlarda ehiyet gerekmıyormu
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)