Kilolu Adam için scooter tavsiyesi
-
Reklamlar
-
Xmax250. Başka şeylere bakarak zaman kaybetmeye gerek yok.
Performans
Agresif görünüm
Kolay al sat
Her istediğiniz var.
-
Teşekkürler. Vespa kullandınız mı? Isteklerimi karşılamaz mı acaba?
-
sym 400i
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Teşekkürler. Sym'e bir ısınamadım ben. Hem yeni başlayacağım için 400cc büyük olmaz mı bana? Artçıda olacak ama motorunda yatırmak istemem açıkcası
-
kilolu adama manda kasa scooter yakışır xmax küçük gelir. diğer bir seçenekte burgman 400 ve 650 olabilir
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
Manda kasa mersedes alıp göbeğimle sürme hayalim var ama bunu motosiklette pek yapabileceğimi sanmıyorum.
Aslında motorun üzerine hiç binip bakmadım bile. Çok mu kötü durur. Ben maxiscooter ile başlamayı üzerindeyken kötü durmasın diye de istiyordum çünkü.
-
Acemkaryagdi adlı üyeden alıntı
Teşekkürler. Vespa kullandınız mı? Isteklerimi karşılamaz mı acaba?
Vespa mi lx 150 altinda kaybolur bu adam neyin ustunde gidiyo derler..
Saka bi yana sakin vespa almayin
-
Vespa gts 250 düşünmüştüm ama o da pek farklı değil. O nedenle olmaz. Siz de Yamaha Xmax kullanıcısınız. 250 cc Nasıl durur sizce?
-
06 Aralık 2015, 09:36
Xmax250 abs yada sym joymax
Sym ninde scooteri gayet güzel bende sym ye bakmıyordum fakat bindim sürdüm sym yapmış yani
-
06 Aralık 2015, 09:38
Vespa gts 250 düşünmüştüm ama o da pek farklı değil. O nedenle olmaz. Siz de Yamaha Xmax kullanıcısınız. 250 cc Nasıl durur sizce?
Babam 110,kg o benim motorumu kullaniyor cok guzel duruyo mercedes gibi motor bide onune bacak koruma takarsiniz harika gozukur
-
06 Aralık 2015, 09:44
Bthndmrl adlı üyeden alıntı
Xmax250 abs yada sym joymax
Sym ninde scooteri gayet güzel bende sym ye bakmıyordum fakat bindim sürdüm sym yapmış yani
Xmax 250 abs çok güzel. Ben de Xmax 250 ironmax istiyorum. O daha da güzel olmuş, renkler falan. Ekstradan ABS de standart donanım olarak mevcut.
Peki merak ettiğim birşey su anda ehliyetim yok motor için, araba ehliyetim var sadece. Forumdan okuduğum kadarıyla da bu stajyer ehliyet konusu beni etkilemiyor. Eğer etkilemiş olsaydı maalesef 125cc'lik bir makina almak zorunda kalacaktım. Bu ağırlıklar için önerebileceğiniz 125 cc birşey olur muydu?
2. Sorum ise test ile alakalı. Dediğim gibi ehliyetim yok. Herhangi bir cihazı test etmek istesem bana verirler mi?
3. Soru da eğitim icin illa ehliyet gerekli mi?
TEsekkurler,
-
06 Aralık 2015, 09:50
Xmax 250 abs çok güzel. Ben de Xmax 250 ironmax istiyorum. O daha da güzel olmuş, renkler falan. Ekstradan ABS de standart donanım olarak mevcut.
Peki merak ettiğim birşey su anda ehliyetim yok motor için, araba ehliyetim var sadece. Forumdan okuduğum kadarıyla da bu stajyer ehliyet konusu beni etkilemiyor. Eğer etkilemiş olsaydı maalesef 125cc'lik bir makina almak zorunda kalacaktım. Bu ağırlıklar için önerebileceğiniz 125 cc birşey olur muydu?
2. Sorum ise test ile alakalı. Dediğim gibi ehliyetim yok. Herhangi bir cihazı test etmek istesem bana verirler mi?
3. Soru da eğitim icin illa ehliyet gerekli mi?
TEsekkurler,
Ktm nin etkinligi vardi motor kullandiriyorlardi ve ehliyet gerekli test icin bile olsa istiyolar..para sorununuz sanirim yok o yuzden xmax iyi bi secim olucak aslinda ilk motor bence 2. El alinmali.
-
06 Aralık 2015, 10:39
IRau adlı üyeden alıntı
Ktm nin etkinligi vardi motor kullandiriyorlardi ve ehliyet gerekli test icin bile olsa istiyolar..para sorununuz sanirim yok o yuzden xmax iyi bi secim olucak aslinda ilk motor bence 2. El alinmali.
Para herkes için sorun ama 0 birşey almak istiyorum, nedeni de motorsiklet gerçekten bilmediğim bir dünya ve okuduğum kadarıyla rodaj, bakım vs gibi konular çok önemli. Konu bir de 2 teker olunca daha da önemli hale geliyor ve hata kaldırmıyor. Ben her daim artçı ile kullanacağımdan benim için daha da önemli hale geliyor. 2. El de bakımlarının rodajının Nasıl yapıldığını bilmediğimden bir güvensizlik oluyor, O yüzden 0 almak istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:57 ----------
IRau adlı üyeden alıntı
Babam 110,kg o benim motorumu kullaniyor cok guzel duruyo mercedes gibi motor bide onune bacak koruma takarsiniz harika gozukur
Ben 100-105 kgyim ama baktığında 90-95 kg dersin. Allaahtan önceden spor yapmışız da fazla göstermiyor keretalar
Gidip bir üzerine oturup bakmak gerek tabiki.
-
06 Aralık 2015, 10:44
Benim boyutlarimdasiniz. Viteslilere neden bakmiyorsunuz? Scooterdan daha keyifli olduğunu düşünüyorum.
Bu dakka aya biz kilolumuyuz şimdi? 😆
-
06 Aralık 2015, 11:27
Başlığı okuyup xmax diyicektim ki sen demişsin zaten. O trafikte fitesli kullanmaya gerek yok zaten.
-
06 Aralık 2015, 11:40
A.Türker adlı üyeden alıntı
Başlığı okuyup xmax diyicektim ki sen demişsin zaten. O trafikte fitesli kullanmaya gerek yok zaten.
Kesinlikle İstanbul için gereksiz. Hem yeni öğreneceğim, o yüzden scooter ile başlayıp hem hakimiyeti hem de trafiği öğrenmek daha doğru.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:38 ----------
numangokce adlı üyeden alıntı
Benim boyutlarimdasiniz. Viteslilere neden bakmiyorsunuz? Scooterdan daha keyifli olduğunu düşünüyorum.
Bu dakka aya biz kilolumuyuz şimdi? 😆
Kesinlikle kiloluyuz biz
Vitesli şu aşamada istemiyorum. Ilerleyen dönemlerde belki. Kaldı ki o Zaman bile aklımda olan motor Honda integra. Hem yüksek cc hem de otomatik vites.
-
17 Aralık 2015, 22:57
integra vergisi falan yakacağı benzin fazla gelir durumun iyi değilse 250 cc anlattığınıza göre sizi kurtarmaz bence ne marka alacaksanız 400 cc olsun hani 250 cc kurtarır ama anladığım kadarıyla yolları tırmalasın istiyorsunuz
Motorcular ikiye ayrılır 1 motoru sevdirenler 2 motordan soğutan troller
-
gts evo sym taş gibidir 3. sym benim
-
Hiç düşünme arkadaşım kimseye bakma X Max doğru karar, hem 105-110 kilo öyla abartılı bir kilo değil 400 ü olsa dahada iyi olur, fakat 250 cc den fazla olduğu için ötv si % 37 olduğundan dolayı satış fiyatıda fazla.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)