Sahibinden.com da ilanım vardı ama VFR'den bihaber,tek teker yaparmı diye soran ve abuk sabuk sorular soran,komik rakamlar veren apaçi kardeşler beni bıktırdı ve burdan yazayım dedim.

Motorumun özellikleri;(Sahibinden.com ilanım böyleydi)

Sahibinden orijinal 48.000 kilometrede Yetkili Servis Bakımlı (Ali Esengül) boyasız kazasiz ter temiz kullanılmış 2006 Model full aksesuarlı HONDA VFR 800.

Aksesuarlar;
- Leo Vince Performance Egsoz
- Xenon Farlar
- Zeo Gravity Siyah Ön Cam
- Kappa Marka Yan Çantalar.
- Mono Kapak
- Orijinal Honda Tank Pad
- Yedek Anahtar

Aldığım günden beri yaptığım bakımlar;
- Michelin Road Pilot 3 ( 5.000km )
- Egzantirik Gergisi ve Zinciri değişti
- Yağ ve Yağ Filtresi değişti
- Hava Filtresi Değişti
- Ön ve Arka Fren Balataları Ebc Gold takıldı
- Akü yeni alındı
- İridium Buji takıldı

Yapılan işlemlerin hepsi ALİ ESENGÜL tarafından yapılmıştır ve başka ustaya elletirilmemiştir. Motoru satmak için almadım, zaten yaptığım harcamalar alt alta toplasanız ettiğim zararı hesaplarsanız. Haftanın 2 günü yıkatıp her yıkamada sonaxın cilası ile boya koruması yapılmıştır.Uzun süreli harcama yapmadan binebileceğiniz durumdadır.
Plakası 34 HR 6797


Yanında verilecekler;
- Orijinal Egzosu
- Orijinal Ön Cam
- Yedek Anahtarı


Resimler :










Şüphesiz bu forumdan ilgilenen arkadaşlar bu motorun kiymetini bileceklerdir. Çok emeğim var bu motora ve hergün üstüne titreye titreye ilgilendim bakımlarını yaptırdım. Açıkcası hor kullanan tiplere satılık değildir bu motor. Ben her gün kullanıyorum satmam yine kullanırım.
Sahibinden.com fiyatı pazarlıksız 18.750TL idi. Motosiklet.net indirimi elbette yapılacaktır yeter ki arayan arkadaş düzgün biri olsun.

Tekeriniz düz bassın


Selamlar,
Hakan.