Detaylı resimler ilan sayfasındadır.

Çin'den gelme Kaliteli AlpineStars SP-2 Deri Motosiklet Eldiveni

Ürün sıfırdır. (Sadece yırtık ve defo var mı diye kontrol amaçlı bir kez ev ortamında giyilmiştir.)
Eldiven tam bir Alpinestars SP-2 benzeridir. Görünüş olarak ufak tefek dikiş farklılıkları hariç gözle farkedilmeyecek kadar iyi bir işçiliğe sahiptir. Tabi ki 450 liralık orjinali kadar kalın bir deriye sahip değildir.
Fakat Türkiye'de satılan 150-200 liralık eldivenlerin tamamından daha güzel ve rahattır. Eldiven full deri olduğu için başlarda derinin kokusunu hissedeceksiniz. Kendim bu eldivenin beyazını kullanıyorum. Arkadaş çevremden eldiveni beğenip isteyenler olduğu için fazladan sipariş vermiştim, onları satışa çıkardım.
Aynı gün içerisinde kargoya verilir.
Siyah ve kırmızı rengi mevcuttur. Beden L'dir.

Beyaz rengini kendim kullanıyorum, deri olduğu için çabucak kirlendi. Bu yüzden beyazından getirtmedim.
Son 2 fotoğraftaki beyaz olan eldiven kendi eldivenim ve kendi çekimimdir. İsteyene eldivenlerin detaylı fotoğraflarını gönderebilirim.
Fiyatı yüksek bulunanlar için not:
- Yurtdışındaki güvenilir satıcılardaki fiyatı 45-49 dolar civarındadır. Ürüne 30 dolar yazıp, kargo ücreti 30 dolar yazanlara aldanmayın. Ayrıca fiyatı düşük yazıp referansı olmayan satıcılardan alışveriş yapmanızı tavsiye etmem.

- Kredi kartınız varsa ve yurtdışı alışverişlerine açıksa, ayrıca yeterince şanslıysanız ürün gümrüğe takılmazsa 25-30 gün içinde elinizde olur. Gümrüğe takılması durumunda ayrıca gümrük vergisi vs. ödersiniz.
- Eldiveni ben üretmediğim ve sürekli satıcı olmadığım için garanti vermiyorum. Fakat aynı eldiveni 1 ay boyunca sorun yaşamadan kullandım.

İstediğim GET fiyatı 169 TL'dir.
Forumdaki arkadaşlara nakit 150 TL olur.

İlana buradan ulaşabilirsiniz.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...0652008/detay/