Merhaba arkadaşlar,

Elimde uygun fiyatla satacağım bir çok ürün var. Fiyatları gayet uygun tuttum. İzmir dışından isteyen arkadaşlar olursa; Kargo alıcıya aittir. Ve ürünlerin fiyatlarında daha başka bir indirim yapılmayacaktır. Koyulan tüm ürünlerin gerekli açıklamalarını okuyarak, isteyip istemediğinizi bana söylersiniz. İzmir içi elden teslim edilebilir.

Bu ürünleri sahibinden.com üzerinden ilan açarak daha sonra koyacağım. İlk forumdan arkadaşlar almak isterse diye buradan paylaşıyorum.

Shoei XR-1100 TC4 Enigma Kask (Small Beden)

Shoei'yi hondamotatal üzerinden yaklaşık 1.200 TL'ye almıştım. Artı olarak 220 TL civarlarında da aynalı vizörü var. Shoei şu güne kadar hiç elimden düşürmemiş olsam da, arka taraflar da çizikler mevcuttur. Çizikler ise her zaman kaskı kapalı garaj da kafama taktığımdan oluşmuştur. Yani dikkasizliğimden. Aynı şekil de aynalı vizörde de çizikler mevcuttur. Fakat derin çizikler olmadığı için, kullanım sırasında gözünüze çapmamaktadır. Orjinal vizörün de her hangi bir sıkıntı yoktur. Zaten çok az kullandım onu. Şu anda pinlock'ı orjinal vizörüne takarak kutuladım. Fatura dahil, tüm kutu ve kutu içeriği ile satıyorum...

http://www.hondamototal.com/?urun-1740-SHOEI-XR-1100-ENIGMA-TC-2.html

Kask çok kaliteli olmakla beraber, çarpışma testlerinden 5 yıldızı vardır. Aerodinamisi çok iyidir.

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/shoei-xr-1100











Fiyatı: 500 TL.

Lazer Vertigo Stroke Kask (Medium Beden)

Lazer vertigo kaskım 2-3 defa kullanılmıştır. Kutusu ve taşıma kılıfı yoktur. O yüzden en son aldığım olan kask olan LS2 kutusun da gönderim yapacağım. Çarpışma testinden 4 yıldızı vardır. Tek kusuru validem başka bir yere taşırken koridora sürterek ufak bir çizik oluşturmuş o kadar. Faturası olmasa da, zamanın 400 TL gibi bir rakama almıştım.

http://sharp.direct.gov.uk/testsratings/lazer-vertigo









Fiyat: 100 TL

Furygan Tulum (İki parça/Small/48 Beden)

Kanguru derisi özel tasarlanmış yarış tulumu

Tam korumalı tasarım, dizlerde değişebilir slider'lar

Özel derisi sayesinde çok az sürtünme ve maksimum konfor

Bir çok yarışçının tercihi

*Ürün sıfır olup, bedenime ufak geldiği için satışını yapıyorum. Zamanın da vakit bulup, değiştiremediğim için elim de kaldı diyebilirim . Deri kalitesi bir çok marka'dan daha iyi olmakla beraber, standart tüm korumalar üstündedir. Ürünün gerçek bedeli 1.900 TL'dir. Faturası ile beraber yollayacağım.

*Ürün motoplus'tan alınmıştı ve hiç kullanılmamıştır.

*İki parça olduğundan dolayı, ceket ve pantolonu ayrı ayrı kullanabilirsiniz.











Fiyat: 600 TL (Dileyene 300 TL'den ayrı ayrı satabilirim).

TCX SS Performance çizme (42 Numara)

Hem fermuar, hem de cırt cırtlı sisteme sahip olan bu güzel çizme, çok rahat olmasının yanında, hava alabilir bir özelliğe sahiptir. 500 TL'ye yakın bir ücrete almamla beraber, hiç kullanmadım. Sıfırdır. Yer kapladığı için kutusunu atmıştım. Artık kargo şirketinin kutusuyla yollacağım alacak olan arkadaşlara.





Fiyat: 250 TL.

Venom N-Force Deri Ceket (M Beden)

Daha çok yazlık olan bu dana derisine sahip deri ceket, benim en favori ceketlerimden biridir. Özel hava girişlerine ve çıkışlarına sahip olduğundan, yazın bile terletme yapmaz. Diğer markaların korumlarına göre, venom'un üzerinde ki korumalar daha sert olduğundan daha koruyucudur. Ayriyeten rahat bir yapıya sahiptir ve iç astarı çıkarılabilmektedir. Her hangi bir kusuru yoktur.







Fiyat 250 TL

Zandona Bellik 1005 (M Beden)

Her parçası vücudunuzu kavrayan ve çok kaliteli olan bu italyan belliğini çok az kullandım. Koruması bir yana, uzun sürüşler de bile belinizin ağrımasını engelliyor.

http://www.feyizoglu.com/Bellik-1005_43923.html?search=bellik#0





Fiyat: 75 TL.

Zandona Hareketli Dizlik

Bir kere kullandım. Gayet kalitelidir.



Fiyat: 60 TL.

Not: Lazer Vertigo kask rezerve'dir. Gelişmeleri post atarak yapacağım. Tarafıma bu forum altından veya özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. Gerektiğin de cep numara mı ilgili kişilere ulaştıracağım.

Saygılarımla.