Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Necdet GÜL (necdet)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    wakeup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul
    Necdet GÜL
    SENİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ.



    Necdet GÜL
    Yaş: 38
    Mesleği: Serbest (Otel Gül)
    Üye adı: Necdet
    Üyelik Tarihi: 29-03-2006
    Bulunduğu Yer: İstanbul
    Motosikleti: CBR 1100 XX

    Necdet abim, arkadaşım, dostum! Büyük Allahım seni bizden daha mı çok sevdide erkenden yanına aldı? Canım yanıyor, içim sızlıyor, günlerdir boğazımda bir düğüm var geçmiyor. Güler yüzlü, mütevazı insan, seni doğuran ve yetiştirene helal olsun. Rahat uyu abim benim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer

    Necdet GÜL
    Seni Unutmayacağız...




    Necdet GÜL
    Yaş: 39
    Üye adı: necdet
    Üyelik Tarihi: 30-03-2006
    Bulunduğu Yer: İST.MECİDİYEKÖY/VE ÖĞÜMCE
    Motosikleti: honda cbr1100xx süperblackbird
    Doğum Günü Tarihi: 3 Eylül 1968
    necdet´ait Mesajlar
    necdet´ait bütün Konular




















    Basındaki Haberler

    Kullandığı motosiklete bir taksinin çarpması üzerine ağır yaralanan Necdet Gül, üç gündür verdiği yaşam savaşını kaybetti.

    Şişlide Cumartesi günü kullandığı motosiklete bir taksinin çarpması sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gündür yaşam savaşı veren Necdet Gülün beyin ölümü gerçekleşti. Necdet Gül�ün ağabeyi Melih Gül, kardeşinin beyin ölümünün ardından organlarının bağışlanmasıyla ilgili bütün ailenin sabaha kadar tartıştığını ve organların bağışlanması yönünde karar verdiklerini söyledi. Ağabey Gül Ailemiz için çok zor bir karardı. Bu kararı verirken kardeşim gibi düşündük. Kardeşim de yaşasa böyle bir karar verirdi. Özellikle babam bu kararı verirken çok zorlandı. kardeşimin organlarının gerçekten ihtiyacı olanlara verilmesini istiyoruz� dedi. Necdet Gül, 3 gün önce Büyükdere Caddesi Gültepe kavşağında motosikletine Hikmet Çeker yönetimindeki 34 THS 96 plakalı taksinin çarpmasıyla düşerek başını kaldırıma vurmuş ve ağır yaralanmıştı.


    Motosiklet Kazasında Ölen Gül, Dört Kişiye Hayat Verdi
    Haber: Motosiklet Kazasında Ölen Gül, Dört Kişiye Hayat Verdi


    Gültepe’de motosikletiyle geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı hastanede beyin ölümü gerçekleşen otel işletmecisi Necdet Gül’ün karaciğeri, dört yıldır sirozlu olan işadamı İslam Aydın’a (61) hayat verdi.

    Evli ve iki çocuk babası Necdet Gül, geçen Cuma motosikletiyle, Kanyon Alışveriş Merkezi önünde karşısına çıkan 34 TSH 96 plakalı taksinin sağ ön kısmına çarptı. Motosikletinden düşen Necdet Gül, kafasını kaldırıma çarparak yaralandı. Kaldırıldığı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde pazar günü beyin ölümü gerçekleşen Gül’ün organları, hastane yetkililerinin isteğiyle ailesi tarafından bağışlandı.

    Gül’ün karaciğeri, Memorial Hastanesi’nde sekiz aydır nakil bekleyen Aydınlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İslam Aydın’a nakledildi. Ameliyatı, Galatasaray Kulubü Başkanı Özhan Canaydın’ın da ameliyatını yapan Prof. Dr. Münci Kalayoğlu gerçekleştirdi. Necdet Gül’ün kalbi ise Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Kalp Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde dört yıldır kalp yetmezliği tedavisi gören Vural Usanmaz’a (47) nakledildi.

    Necdet Gül böbrekleri ise Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Organ Nakli Polikliniği’nde 15 yıldır böbrek hastası olan 38 yaşındaki Sevim Bozdağ ile İsmail Sevimli’ye nakledildi. Başarılı geçen ameliyatların sonunda kendilerine gelen hastalar çok mutlu olduklarını söyledi. 4 kişiye hayat veren Necdet Gül, dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

  3. #3

    Üyelik
    30 Nisan 2007
    Şehir
    ev
    soyadı GÜL müydü.... ne kadar güleç yüzlü pozştşf bir insanmış.resimlerine baktım da şimdi. ölüm yakışmamış dicem ama kadere isyan olmasın diye tutayım kendimi....
    Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü
    Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....

  4. #4
    jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Kasım 2005
    Şehir
    ist. / TURKEY
    Motosikleti
    kocaoglan
    necdet abimizin mekanı cennet olsun işallah,allah geride kalan ailesi ve yakınlarına sabırlar versin..............bu gece öğrendim topiklerden ve sanki bir akrabam eşim dostumu kaybetmişcesine yüreğim daraldı mekanı cennet olsun abimizin.
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

  5. #5
    uglychild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2006
    Şehir
    Izmir&Bodrum
    Motosikleti
    SUZUKİ gs 500 e Bmw r 25("53)
    ALLAH rahmet eylesin...taniyanlara ve ailesine sabir diliyorum,
    GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE

  6. #6
    yoknickmick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    1000 RR
    Siteye ilk üye olduğum gün öğrendim Necdet abinin kaza geçirdiğini tanımasamda oldukça hüzün verdi bunu duymak. Keşke hiç olmasaydı demek geçiyor içimden ama elden gelen bir şey yok. Sen hep yanımızda koruyucu meleğimiz ol. Yattığın yerde huzur içinde ol.

  7. #7

    Üyelik
    10 Aralık 2006
    Söylenecek tüm sözler ölümün karşısında anlamsız kalıyor. Ama insanın içi acıyor yine de, bu ölümler motorcu kardeşlerimizin abilerimizin başına hiç gelmese diye iç geçiriyor insan. Kendisini tanımadım ama objektiflere verdiği pozlardan bile pozitif ve güler yüzlü biri olduğu belli oluyor. Karumasız motosiklete binmezmiş, fotoğraflarda da belli. Ama bir taksinin dikkatsizce caddeye fırlaması bir güzel insanı alıp götürüyor işte. Suç hep motorlarda ya da motorcular da aranır ya... Oysa hırsızın hiç mi suçu yok dedirtircesine dikkatsiz 4 teker sürücüleri. Canlar gidiyor, geride kalanların canını da görürerek.

    Mekanı cennet olsun. Kalanlara sabırlar dilerim.

  8. #8
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Günlerden ne hatırlamıyorum ama sıcak bi yaz günü işte ..

    evden işe gidiyorum yaklaşık 200 m ilerde full ekipman iki motorcu etraflarını kese kese gidiyorlar .. aha dedim bunlar dışardan bi yer arıyolar neyse ilk kırmızıda yanlarına yanaştım baktım ist plakalı her iki motorda ..

    - Hoşgeldiniz arkadaşlar bi yermi arıyosunuz dedim
    - Greennature oteli arıyoruz
    dedi necdet takılın peşime dedim ..
    -ya sen BBRR mısın dedi sonra ABZAH
    - evet dedim ..
    ama şaşırdım .. vay be ünüm vatanı kapsamış dedim
    - Biz erhanı aradık (skullhunter) telefonunu aldık. otele yerleşip seni bulacaktık dedi
    - bak dedim ben sizi buldum
    neyse ben önde muratla necdet arkada otele gittik .. otelin tam önünde bir boşluk var otele gelen müşteri bavulunu falan buraya yanaşıp çıkartıyo sonra aracını parka çekiyo aynı amaçla bu boşluğa motorlarımızla yanaştık.. ama hanzo güvenlik koştu yukardan ..
    -len alüü çekin len motorları ordan ...
    gibi bir yaklaşımla bize kendince otelimize hoşgeldiniz dedi
    hepimiz nolduk diye birbirimize bakarken asıl işi turizm ve otelcilik olan necdet atıldı hemen
    - Barış varmı başka bulabileceğimiz bi yer ben burada yer ayırttım ama burada kalmam bu hareketten sonra dedi
    - Var baba benim tükkana hele bi gidek bisoğuk bişiler içek oradan telefonla daha kıralını daha ucuza buluruz dedim .

    bastık sahile indik 3 motor .
    Burayı anlatmadan geçemiyecem murat öle bi giyinmişki yaz sıcağında o soyunurken ben fenalık geçirdim . yani full koruma değimi az olur anlatmaya.. plus full koruma diyelim

    neyse soğuk bişiler içtik bi iki yere alo dedik hemen yeri bulduk .. Murat ya gidelim bi yerleşelim yüzmeye gelelim dedi. aman arkadaşlar bu kadar korumaya burada gerek yok sadece kask yeter dedim .. Murat ısrarla olmaz full koruma diye ısrar eti
    1. gün sadece kaksla geldiler ama 2. gün kakskta yoktu
    yanılmıyosam 3 gün kaldılar burada necdet cbf 500 ünü yeni almış murata yürü ya bi uzun yol yapak sahilde dolaşak demiş taaaa marmarisi bulmuşlar beraberce Murat (ABZAH) gasteci Bizim donidarko"nun çok yakın arkadaşı ve meslektaşı

    necdet : dünyalar şirini bir insan hiç bişi yapmamdım daha doğrusu bana merhaba diyen birine yapacağım neyse o kadarını yaptım ..illaa istanbula davet etti gel gezdirecem seni dedi .. gezmeyi seven bi insandı hele yeni motorun hayırlı olsun sohbetinde msn de ne heyecanlı idi cbr1100xx blackbird ünü aldığında . son görüşmemiz 2006 yılı 1. fuarında oldu (Lütfi KIRDAR daki ) ayak üstü konuşabildik. hafta sonu hem kahvaltıya hem gezmeye çağırdı ama malesef hafta sonunu beklemeden döndüm geri..


    Kayahanın bi şarkısısnın bir bölümü aklıma geldi bu sabah gasteyi okuyup haberi aldığım ve kahrolduğumda "dikenli tellere takılır gönlüm kan ağlar anlatamam, ağlayamam".... gönül bilmem kaçıncı kere dikenli tellere takıldı yaralandı kanadı yine ..Ölüm biz ademoğlu için oysa ama neden bu kadar yakışıksız ..neden yakışmıyo kimseye .. beraber oturduğumuz bir arkadaşı daha ebediyete yolladık .. mekanı cennet olsun .. son nefesinde organlarıyla hayat bağışladı insanlara parçalarını bıraktı aramızda ..
    Necdet abim yukarda bir yerde bekliyosun bizi biliyorum ... Ertuğrul, Erhan, Hasan ve sen Necdet abi bekleyin bizi ufka doğru gaz açacaz yine uzayacağız gideceğiz kakara kikiri yapacağız yine.. Hepinizi gözlerinizden öperim
    Kardeşiniz Barış ....

    alp010 ve banno1957 bunu beğendiler.
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  9. #9
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    arkadaşlar aslında aydınlatılması gereken bir detay var...Necdet abimiz yol agiriş için bekleyen(hareketsiz) bir araca çarptı galiba...taksiciler meslekdaşlarını koruyabilir belki ama güvenlikci arkadaşlarda aynı şeyi söylediler...Beyaz bir OPEL i sağdan geçmiş toparlayamamış...

    çok enteresandır motosiklet kazadan sonra geriye düşmüş...yani çarpma yerinin 1-2 metre gerisine düşmüş...düz duvarada çarpsa kütlenin geri gitmeside çok garip...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  10. #10
    kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Eylül 2006
    Şehir
    İstanbul/AVCILAR
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    allah gani gani rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    BU ALANA REKLAM ALINIR

  11. #11

    Üyelik
    26 Ekim 2006
    Motosikleti
    honda 04/vfr 800 olacak çok yakındaaaa...
    ayrıca kafasında kask oldugunu okumuştum ve çokda hızlı gitmedigini .eger kafasında kask varsa ve çokda hızlı gitmiyosa (profesyonel bir motorcu oldugu için adi kask alma ihitmalini düşünmüyorum bile)nasıl kafasını kaldırıma çarptıgı için hayatını kaybettigini anlayamıyorum bende:(
    kendisini tanımam ama çok sevildigi belli.Allah ailesine sabır kendisinede gani gani rahmet eylesin gerçekten çok üzücü bi durum:(
    SİGARA İÇENLER MUTLAKA SEYRETSİN!!![YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw
    [/YOUTUBE]

  12. #12
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    Xmax
    Allah rahmet eylesin. Bizleri ne kadar üzdüyse de, bağışladığı organları ile (düşünün, kalbi hala atıyor aslında!) 4 aileyi sonsuz mutluluğa boğmuş. Allah ondan ve yakınlarından razı olsun.

  13. #13
    Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ekim 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    ybr 125
    Senin adını ilk Ümmet Abiden duymuştum bende misafirdi o gün. Mükemmel bir insan güleryüzl samimi olduğundan bahs etmişti. Tesadüf bu ya o gün akşam da birlikte yeni aldığın motosikletle ilgili topic açmıştın o taopic sayesinde de tanışmış olduk aslında. Selamlarımızı ve sevgilerimizi ilettik biribirimize Allah gani rahmet eylesin.

    Sen kötü bir insan olsan; hiç Kadir gecesi rabbim seni yanına alır mıydı?
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

  14. #14
    cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ekim 2006
    Şehir
    Rize/Merkez
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    aLLah rahmet eylesin
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

  15. #15
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    abi seni unutmayacagiz !!!!
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

  16. #16
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2007
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Allah yattığı yeri Cennet bahçelerinden biri eylesin...Ne güzel bir insandır ki hala yaşıyor ve yaşatıyor
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

  17. #17
    ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2005
    Şehir
    İstanbul/Suadiye
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Yaşlarımız hemen hemen aynı olmasına rağmen, Necdet hem çok genç dururdu hem de yirmili yaşlardaki insanların enerjisine sahipti.

    Diğer genç kardeşlerin bana "ağbi" diye hitab etmesinden sebep olsa gerek, o da bana Levent ağbi derdi. Ben de o zamanlar aynı yaşlarda olduğumuzu bilmiyordum. Çünkü gerçekten genç gösteriyordu...

    Geçen yıl Ramazan ayında grup halinde iftar yaparken bana :

    "Levent Ağbi, Cüneyt söyledi. Biz senle aynı yaşlardaymışız" dedi.

    Ben de ona "İyi ya. O zaman niye bana hala ağbi diye hitab ediyorsun ?" diye sordum, gülerek.

    Aynı tebessümle cevap verdi : "Olsun, ben önce bir kontrol edeyim de.."

    Allah ( CC ) mekanını Cennet eylesin. Gerçekten güzel bir insanı daha kaybettik.
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

  18. #18
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    21 Temmuz 2007
    Necdet abi.. Tam görüşeceğimiz gün bunu yapmaman gerekirdi. Önceden siteye girerken hoş zaman geçiriyordum. Şimdi sadece senin resmin gözüme çarpıyor. Hala gittiğine inanmıyorum!

  19. #19
    snrtrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2005
    Şehir
    istanbul/içerenköy
    Motosikleti
    keeway sl 150 / hyosung gv 650
    öncelikle abimizi tanmasamda ruhuna bir fatiha okuyacağım.

    şu an sesli düşünüyorum:

    acaba motorsikleti olmasaydı daha mı iyi olur.
    en büyük eksisi motor üzerinde hayatını kaybetmesidir. motoru olmasa ölüm sebebi motorsiklet olmucaktı. hepimiz göçüp gideceğiz elbet ama .....

    peki nedir bu tutku. kendimizi özgür hissetmek mi ? yaşadığımızı hissetmek mi ?
    adrenalin tutkusu mu?

    nedir bizleri 2 tekere bağlayan.

    motorun üstüne atlayıp güzel yerlere gitmek gezmek bi kaç arakadaş dost edinmek bir cemiyete bir gruba üye olmak duygusu mu bizi motorla arkadaş yapan..

    nedir ?

    hepsi mi? hiç birisi mi ?

    biz mi bilinçsizleşiyoruz motorlarımızn üzerinde yoksa araba sürenler mi ?

    ne farkederki .. tanımadığımız bir çok motor kullanan arkadaş eş dost kayıp gidiyor bu hayattan..

    anılarımız kalıyor geriye. fotoğraflar birde.. yukardakiler gibi.

    nedeni tarifi yok bu tutkunun. ölümün sırası olmadığı gibi...

    geriye kalanlar üzülüp yazı yazarak huzur buluyor belkide benim gibi.

    allah ailesine sabır sevdiklerine dirayet versin.
    koluna taktığın kask kafanı korumaz

  20. #20
    ümmet perkitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2006
    Şehir
    Türkiyenin ılık yerleri neresi olursa
    Motosikleti
    bajaj boxer 150
    bak gördünmü kardeşim nejdet insanlar seni nekadar çok sevmiş.herkes seferber senin için bişeyler yazmak için.mezarında rahat uyu allah seni duaların kabül ettiği kullardan etsin.
    -geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
    www.perkitan.com
    BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler