Son aktivite

• Voskhod42
    Voskhod42 , Dertleşmeye geldim dominar 250 başlıklı konuya cevap yazdı.
    2 hafta çalışması benlik bir durum değil artı kapakçı yapamamış geri göndermiş oda benim sorunum değil diye düşünüyorum yani sonuçta...
  • nabukat
    Triumph'ın günahı ne? :D
  • E
    Ben anlamadım, kaldırım kenarları arabalara mı tapulu? Şu düşüncenin kendisi bile düpedüz saygısızlık ve başkalarının haklarını hiçe...
  • nurulmac11
    nurulmac11 , sport touring tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    ben de denemek isterdim ama cogu motorun zaten test surusu imkani yok, oldugunda da en az 2 senelik ehliyet isteniyor, benimki daha...
  • K
    killingroad , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Fabrikanın verdiği basıncın ne olduğuna, hangi lastiğin kullandığına ve nasıl sürdüğüne bağlı. RS660'ın fabrika verisi ön 2.5 bar arka...
  • turkononur
    turkononur , RKS SRV125 (QJ cruiser) başlıklı konuya cevap yazdı.
    Almak isteyip buradan inceleyecekler için bilgi vermeye devam edeyim; Motor şu anda 14.500km'de. Bu ay zincir ve dişliler değişti...
  • ceyhunsen
    ceyhunsen sport touring tavsiyesi konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Ben yine de yapay zekayı çok sallamadan sürerek deneyimlemenizi tavsiye ederim. Çünkü sıralamada düşük puan almış Tiger 900 Gt Pro'dan...
  • SerdarC
    SerdarC , sibop sesi cg başlıklı konuya cevap yazdı.
    Birde çoğu cg ve türevi motorlarda sente işaretleri tam tutmuyor o yüzden gereken aralıkta bile ayarlasan hafif subap sesi gelmeye devam...
  • tommygun
    tommygun Köfteci koordinatları konusundaki Osm@n mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Navigator Pırocesi. Az buçuk aklımla böyle bir şeye giriştim. @mertowski nin köfteci haritasından ilham ve veri {ç}aldım. Üşenmezsem...
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , 2. El Motorlara Karşı Önyargı başlıklı konuya cevap yazdı.
    perişan olmamış motor arıyorsan hornet 750 var 1 tane (:
  • M
    Motoseverrr R25 Gidon denge sorunu konusundaki tommygun mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Alabileceğiniz en kötünün iyisi lastiğin Viento Sport olduğunu farz edersek 15.500 TL şu an takımı. Lastiği aldığınız yerde sökme,takma...
  • tommygun
    tommygun sibop sesi cg konusundaki Motoseverrr mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Bu motorda eksantrik zinciri yoktur, bloktan eksantrikli olduğu için dişli vasıtası ile eksantrik harekete geçer. Motorun rölantinde...
  • tommygun
    tommygun , sport touring tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Ben yine de yapay zekayı çok sallamadan sürerek deneyimlemenizi tavsiye ederim. Çünkü sıralamada düşük puan almış Tiger 900 Gt Pro'dan...
  • tommygun
    tommygun , R25 Gidon denge sorunu başlıklı konuya cevap yazdı.
    Alabileceğiniz en kötünün iyisi lastiğin Viento Sport olduğunu farz edersek 15.500 TL şu an takımı. Lastiği aldığınız yerde sökme,takma...
  • nurulmac11
    nurulmac11 , sport touring tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    farkli ai'lara kendi merak ettigim motorlari, belirledigim kriterlere gore puanlattirdim ve soyle raporlar verdi. giderek tiger sport...