Son aktivite

• Alpbatur
    Alpbatur , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    John gotti ye söyle öpsün mesaj ona aitti 😄😄
  • A
    AsabiHoroz NC750 DCT Hakkında konusundaki arndiol mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
  • Wilfaelor
    Wilfaelor , Mağdur mu yoksa çakal mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Olay öncesi de var belli. Kadın kurye öyle bir gerginlikte tartışmaya girmiş ki kim olursa olsun bu olay kavgaya dönüşürdü. Ben bu...
  • Lombardo
    Lombardo , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Benim elimi öpebilirsiniz. Benim olduğum bölgede asfalt sıcaklığı minimum 70 derece zaten. Asfalta yumurta kırsanız pişiyor. ;)
  • blueway2
    blueway2 , GPT Motordan Anlıyor mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kesinlikle katılıyorum.Dediğiniz gibi herkesin övdüğü transalp'i bende beğenmedim.Hem titreşim var hemde alt devirler çok ölü,sadece üst...
  • G
    Ged Yaz sıcakları Hk. konusundaki myagdi mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    açık renk fileli mont, yazlık eldiven ve kaskla idare ediyorum. kışlık montumda korumalar level-2, yazlıkta daha hafif olması için...
  • G
    Ged Yaz sıcakları Hk. konusundaki Zamanyolcusu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Allah kolaylık versin. Mecbur olduğun için kullanıyorsan ve amaç "işe git-gel" ise .. Scooter aracına bir akü almalısın. Modelini...
  • myagdi
    myagdi Yaz sıcakları Hk. konusundaki arndiol mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    bu yaz sıcaklar ve kilo birleşince artık pek fazla motora binmiyorum, önceden sağa sola zevkine giderdim simdi oyun oynuyorum evde mis...
  • sodurlu88
    sodurlu88 , Mağdur mu yoksa çakal mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Düğmeye çok basıldı diye asansör niye bozulsun ? Kamuya açık bir yerde asansör düğmelerine günde binlerce kez basılıyor. Onlar niye...
  • myagdi
    myagdi Yaz sıcakları Hk. konusundaki Zamanyolcusu mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Allah kolaylık versin. Mecbur olduğun için kullanıyorsan ve amaç "işe git-gel" ise .. Scooter aracına bir akü almalısın. Modelini...
  • myagdi
    myagdi , Yaz sıcakları Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    açık renk fileli mont, yazlık eldiven ve kaskla idare ediyorum. kışlık montumda korumalar level-2, yazlıkta daha hafif olması için...
  • Zamanyolcusu
    Zamanyolcusu , Yaz sıcakları Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
  • LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR , GPT Motordan Anlıyor mu? başlıklı konuya cevap yazdı.
    hangi cihazda çalıştırıyorsunuz hocam?
  • haluk23
    haluk23 NC750 DCT Hakkında konusundaki vlad1462 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    benim motor dct. almadan önce mutlaka bir dct olan motor ile yol yapın, kullanım karakteri beklentileriniz ile örtüşmeyebilir. bakım...
  • myagdi
    myagdi Yaz sıcakları Hk. konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Geçen sene 45C sıcaklarda Muğla'da şehir dışında motosiklet kullandım, konforlu değildi tabi ama öyle aman aman şikâyet ettirmedi...

Yeni mesajlar