Son aktivite

• P
    proeus , Supermoto neden Türkiye'de bu kadar az ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    iki zamanlı tabii ki değil o modele bende bakmıştım güzelde duruyodu yağ soğutmalı olması biraz acaba dedirtti tabii bir de çinli olması...
  • T
    TinerciAlper Shoei XL kask konusundaki sampsonte mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    ben shoei nxr 2 yonder aldım fcmotodan 330 euroya trde 35 40bine satıyorlar arkadaş tırla gelirken getirdi bulgaristanda ufak bi bahşiş...
  • sampsonte
    sampsonte , Mağdur mu yoksa çakal mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    şu mesaj yine haklı çıkmış yav düşünüyorum benim başıma gelse asansöre bassam bassam gelmese heralde birinin işi var derim merdivenden...
  • sodurlu88
    sodurlu88 , Mağdur mu yoksa çakal mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Kurye sonuna kadar haklı... Merdivenden çıkmak zorunda değil, Kaskını çıkarmak zorunda değil, Adam asansörü çöp toplamak için...
  • tommygun
    SYM Wolf lü kel öğrenci bile geldi ama bahsi geçen öğrencilerden gelmedi. Kötü bir eğitmenim ben galiba 😢
  • tommygun
    tommygun Lastikleri değiştirmeli miyim? konusundaki Mallaca mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Dostum, tecrübe ile bir noktaya gelebilirsin tabiki. Tecrübe elbette öğretir, ancak tecrübenin bedeli çoğu zaman hatadır ve...
  • C
    CIPTIS Yaz sıcakları Hk. konusundaki Okan Sinan Ocan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    95 derece motor için gayet serin ve normal bir çalışma ısısıdır. Ayrıca tam boy motosiklet çizmesi kullanırsanız bacaklarınız motorun...
  • sampsonte
    sampsonte , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    ehliyeti nc750sle aldım eminim ilk defa motosiklete binen insanlar bu motor yüzünden sınavda kalmıştır ağırlığını kesinlikle...
  • myagdi
    myagdi , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    manuel vitesli nc'yi bir sene kullandım. öyle insanın kanını kaynatacak, sürüş zevkini doruklarda yaşatacak bir makine değildir ama...
  • tommygun
    tommygun Yaz sıcakları Hk. konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Geçen sene 45C sıcaklarda Muğla'da şehir dışında motosiklet kullandım, konforlu değildi tabi ama öyle aman aman şikâyet ettirmedi...
  • f0cus
    f0cus , Supermoto neden Türkiye'de bu kadar az ? başlıklı konuya cevap yazdı.
    2 zamanlı veya proje olarak düşünülmüyor ise eğer Yuki victor sm modeli kompakt ve kaliteli, kullandığım çinliler arasında 700clx dahil...
  • Lunatique
    Lunatique , Yaz sıcakları Hk. başlıklı konuya cevap yazdı.
    Birkaç sene önce Muğla'ya babamın yanına eşimle birlikte motorla gittik. İlk gün dinlendikten sonra ikinci gün full ekipman giyinip...
  • tommygun
    cfmotonun bozulması için dış etken gerekmiyor tanrı vergisi bir yetenek kendi kendine bozulabiliyor süphanallah
  • Lunatique
    Lunatique , sport touring tavsiyesi başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dediğiniz gibi işçilik çok zaman alıyor. 30 binde bir ya da 5 senede bir bu masraf gayet makul bence de. Verdiğim fiyat yetkili servis...
  • tommygun
    tommygun sport touring tavsiyesi konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Kastı anladım da benim iletmeye çalıştığım şuydu; bizim normal değer kaybı olarak nitelendirebileceğimiz bir durum da yok piyasada...