Ana sayfa
Forum
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Motosiklet.TV
Foto Galeri
İletişim
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Son aktivite
Ana sayfa
Neler yeni
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktivite
vlad1462
NC750 DCT Hakkında
konusundaki
babacan61 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Kadim bilgi niteliğinde yazayım, nesilden nesile okunsun. 1 NC dediğin dct olur, eğer değilse alternatifler işi karıştırır. O yüzden dct...
6 Tem 2026
Lombardo
Motorum Çok Oturaklı Gelmiyor
konusundaki
Motoseverrr mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Osman emmi yatay zeka olmadığında da vardı. :)
6 Tem 2026
tommygun
sport touring tavsiyesi
konusundaki
espresso mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
Sen yine de dikkatli sür. xmax ile peşinden gelmeye çalışırken özellikle otoban gibi düzgün asfalt yollarda sen çok sabırlı...
6 Tem 2026
tommygun
Muğla İçi Motor Önerisi
konusundaki
espresso mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
Ne güzel bir bisiklet bulmuştum kendime, 5 taksit de yapıyorlardı, 22in küsüre alacaktım ama bizim ikizlerden hem de zeki olanı izci...
6 Tem 2026
tommygun
NC750 DCT Hakkında
konusundaki
babacan61 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Kadim bilgi niteliğinde yazayım, nesilden nesile okunsun. 1 NC dediğin dct olur, eğer değilse alternatifler işi karıştırır. O yüzden dct...
6 Tem 2026
nabukat
NC750 DCT Hakkında
konusundaki
babacan61 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
6 Tem 2026
sampsonte
,
NC750 DCT Hakkında
başlıklı konuya cevap yazdı.
bi motosikletin otomobillerle aynı devri çevirmesi nasıl bir artı ya bu kafayı hiç anlayamıyorum şu yorumları yapabilmek için heralde...
6 Tem 2026
Beto87
Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu
konusundaki
tommygun mesajınıza
Haha
tepkisini verdi.
Gel de matematik bilmeyen adamdan motor al. Acaba yağ değişimi 5.000'de bir miydi yoksa 50.000'de bir miydi? :)
6 Tem 2026
Beto87
Bajaj Pulsar N250 Garanti Sorunu: 6.700 km'de Motor Bloğu Açılması ve Servis Hukuksuzluğu
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Bir diğer ödlek de geçmişte Cbr 500r'ını çaldırtmış, motorun parçaları Pendik'te bir yedek parçacı/özel serviste bulunmuştu. Konu...
6 Tem 2026
Beto87
konusundaki
Motoseverrr mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Kör gözünü açtığında ilk kırdığı şey bastonu olurmuş, insanlar destek aldığı ve problemini çözdüğü yazılara bir beğen tuşuna basmadan...
6 Tem 2026
Beto87
konusundaki
tommygun mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
En kıl olduğum iş de budur. Sıkıntı yaşarsın, forumu ayağa kaldırırsın, millet karınca kararınca destek olmaya çalışır, sonra firmadan...
6 Tem 2026
Beto87
konusundaki
AzÇok mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Esrarengiz bir final olmuş. Sorun çözüldü mü? Çözüldüyse nasıl çözüldü. Eleştirmek gibi olmasın ama arkadaş içini döküp tavsiyeleri...
6 Tem 2026
Beto87
konusundaki
KırmızıGrom mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Burdan anladığım "standart prosedürümüz, haklı olsa bile müşteriyi sürüm sürüm süründürmek" oluyor.
6 Tem 2026
C
CIPTIS
konusundaki
f28727670 mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
İsteksizlik ne demek, motosikleti tekrar servise getirdiğimde Çetin Bey tenezzül derdimizi dinleme lütfunda bile bulunmadı. 1781621110...
5 Tem 2026
Soluk78
sport touring tavsiyesi
konusundaki
espresso mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Basıp geçen motor sahide de daha kolaymış. Çatalca/Subaşı Saray arasındaki bizim köfteci yollarında bazen konvol halinde kamyon arkada...
5 Tem 2026
Yeni mesajlar
Y
Kırıkkale’de feci kaza! Uzman çavuş hayatını kaybetti
(5 kişi konuda)
En son: yaşlıveacemi
5 dakika önce
Sadece Motor Haberleri
25.07.2017 ∞
(1 Viewer)
En son: tommygun
34 dakika önce
Moto Sohbet
S
Yeni Motorum UM250 Renegade vegas
(1 Viewer)
En son: szafer
44 dakika önce
Moto Sohbet
K
İleri yaş V-Strom Sendromuna yakalandım... :)
(1 Viewer)
En son: kamyoncumemo
50 dakika önce
Moto Sohbet
MT25 2015 Bloktan ses gelmesi?
En son: Hz Veysel
Bugün 12:35
MT Atölye - Teknik Servis
Ana sayfa
Neler yeni