Son aktivite

• Cavalry
    Cavalry NC750 DCT Hakkında konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Yani hafta içi her gün motora binsen günde bir simit parası fark ediyor. Şunu hesaplayıp stres olmaya değer mi yahu, sat motoru gitsin...
  • tommygun
    tommygun , RS200 BMW maskesi alımı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Babanın esnaf lokantasının ithalat yapma şansı yok.
  • B
    burak arslan , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    ilk gördüğümde ''bu ne yaa ,kocaman scooter yapmışlar '' demiştim, demek böyle düşünen başkaları da varmış.
  • C
    Chimeiteki , RS200 BMW maskesi alımı başlıklı konuya cevap yazdı.
    mesela alakasız ama babamın esnaf lokantası var onun üstünden alma gibi bir şansım varmı
  • sampsonte
    sampsonte , RS200 BMW maskesi alımı başlıklı konuya cevap yazdı.
    bunu hindistandan getirtmek yerine direkt s1000rr al daha ucuza gelir
  • C
    Chimeiteki , RS200 BMW maskesi alımı başlıklı konuya cevap yazdı.
    bulamadım hocam eskiden satıyorlardı stok hemen tükeniyor almaya fırsat yok
  • tommygun
    tommygun , RS200 BMW maskesi alımı başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bireysel ithalat diye bir şey kalmadı artık. Türkiye'de 3000'e bulmuşsan hemen al bence, öteki türlü gümrük müşaviri girecek işin içine...
  • C
    Chimeiteki , Motor Aksesuarları forumunda RS200 BMW maskesi alımı başlıklı bir konu başlattı.
    rs200 daha iyi görünmesi için maske almayı düşünüyorum Türkiye'de bulmak çok zor Hindistan'dan sipariş etmek istiyorum ürün Türkiye'ye...
  • tommygun
    tommygun NC750 DCT Hakkında konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Benim için 100km'de 0,5L farkı var. (NC ile 4,0L idi, DL650 ile aynı şekil kullanımda 4,5L) 19" lastik, çok daha iyi çalışan...
  • Cavalry
    Cavalry NC750 DCT Hakkında konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Benim için 100km'de 0,5L farkı var. (NC ile 4,0L idi, DL650 ile aynı şekil kullanımda 4,5L) 19" lastik, çok daha iyi çalışan...
  • Cavalry
    Cavalry , Suzuki INTROUDER C800 hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Anladım, probleminin olmaması sevindirici 😊 Sorun yaşarsanız ya da birşeyler danışmak isterseniz bana özelden de yazabilirsiniz, elimden...
  • Cavalry
    Biraz tamir üzerine deneyim olmayınca pek dokunmaya çekiniyor. insan :) 1783161762 2015 model Enjeksiyonlu motorum. 1783161834 Biraz...
  • abyasar
    abyasar , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Gunun sonunda mL'lerin hesabını yapacak kişi, o 10k kmyi de yapmaz. Bence de gereksiz bir parametre hocam ama forumdaşlarımız seviyor az...
  • abyasar
    abyasar NC750 DCT Hakkında konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
  • abyasar
    abyasar NC750 DCT Hakkında konusundaki Lombardo mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Maymunların iq 10 dan fazla olabilir. Belki bunlar maymun değil de primattır.