Son aktivite

• M
    Motoseverrr , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Nc'nin tek disk frenleri gayet yeterli, gereksiz yere yuhlanmış ve güme gitmiş frenleri. Her ne kadar Bajaj'ı Egea'ya benzetsemde Nc'de...
  • blueway2
    blueway2 , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tam da çeliştiğin nokta bu. “Neye benzediğiyle değil, amacıyla sınıflandırırım” diyorsun ama sonra “motosiklet geometrisine sahip...
  • sampsonte
    sampsonte , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    ben motosikletleri neye benzediyle kıyaslamam ne için üretilmiş ne vadetmiş ne için kullanılıyor öyle sınıflandırırım ayrıca kesinlikle...
  • blueway2
    blueway2 , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu mesajın özü teknik değil, “scooter” kelimesini küçümseme amacıyla kullanıyorsun. NC’nin amacı ekonomi ve kullanım kolaylığı, doğru...
  • sampsonte
    sukutır diyerek hakkını yemişim nc750 aslında otobana çıkabilen bir PCX!!!! pcx= motosikletten keyif almak gibi bir derdim yok tamamen...
  • M
    Motoseverrr , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bacak arası doluyorsa skuter denmez ona yaw, makinede motosiklet şasisi mevcut olmasa tamamda bacakların ile kavrayacağın alet skuter...
  • E
    Dürüst olursam bende ilk başlarda sizin gibi düşünüyordum hatta eğitime giderken ne kadar fark edebilir ki diye kendime soruyordum ancak...
  • M
    Motoseverrr , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Dürüst olursam bende ilk başlarda sizin gibi düşünüyordum hatta eğitime giderken ne kadar fark edebilir ki diye kendime soruyordum ancak...
  • sampsonte
    oğlum sen hala cevap veremedin ki sukutırlarla aynı özelliklere sahip diyorum bilerek daha güçsüz üretilmiş bagaj koyulmuş bilerek düşük...
  • nabukat
    nabukat NC750 DCT Hakkında konusundaki blueway2 mesajınıza Wow Wow tepkisini verdi.
    Senin gibi ne anlatıldığını anlamayan birine bir şey açıklamak gerçekten zaman kaybı.” Okan Sinan Ocan hocanın senin hakkında...
  • H
    Hasna1 , Rks Klight 202 Almalı Mıyım? başlıklı konuya cevap yazdı.
    tvs gördüm de drift ile neredeyse hiç fark yok aralarında
  • E
    Eğer vakit ayırabilirseniz Okan hocamızın vereceği eğitime katılın ve ne kadar eksik veya fazla bilginizin olduğunu tam olarak...
  • E
    eserasking , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Tabiki en azından bunu öğrenebilmek için bile katılabilirim, belki dediğiniz gibi yeni şeyler öğrenirim ve sürüşüme yansıtabilirim. Ama...
  • M
    sanırım ilk basılı tişört yıl 2006 civarları diye hatırlıyorum. bu tişörtlerden basılmıştı beden olarak L yazsada sanırım xl ile xxl...
  • M
    Motoseverrr , Lastikleri değiştirmeli miyim? başlıklı konuya cevap yazdı.
    Eğer vakit ayırabilirseniz Okan hocamızın vereceği eğitime katılın ve ne kadar eksik veya fazla bilginizin olduğunu tam olarak...

Yeni mesajlar