Son aktivite

• f0cus
    f0cus , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    DCT olanı değil ama manuel olanını sürdüm. Herkesinde dediği gibi motosiklet camiasının corollası bence de, 3.5 lt ortalama var ya...
  • Cavalry
    Cavalry NC750 DCT Hakkında konusundaki blueway2 mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Daha büyük ve daha küçük cc birçok motoru kullandım. Konu olan Nc'yide 70.000 km kullandım halende kullanıyorum. +'sı -'sinden çok daha...
  • Lombardo
    Çok farklı senaryolarda kazalar olabiliyor inşallah kaskın güvenliğini deneyimlememiz gerekmez hiçbir zaman. Kaskın hayırlı olsun güzel...
  • blueway2
    blueway2 , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Daha büyük ve daha küçük cc birçok motoru kullandım. Konu olan Nc'yide 70.000 km kullandım halende kullanıyorum. +'sı -'sinden çok daha...
  • nabukat
    nabukat , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    bilemiyorum her gün farklı bir konu farklı bir klas farklı bir motosiklet,bu işin sonu cb125f olacak galiba 🤔
  • nabukat
    nabukat NC750 DCT Hakkında konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Evet ya, millet bık bık konuşuyordu önde tek disk vs. vs. diye. Yahu bu motosikleti tasarlandığı amaca uygun kullanırsan ihtiyacından da...
  • nabukat
    nabukat NC750 DCT Hakkında konusundaki sampsonte mesajınıza Haha Haha tepkisini verdi.
    bagajı var az yakıyor bitti
  • Cavalry
    Cavalry , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Bu biraz da motordan ne istediğinize bağlı. Kullanan çok arkadaşım var ama memnun olmayan yok. Sorunsuz motor, ekonomik, uzun yol...
  • K
    Yani servis koydu herhangi bir sızıntı yok şuanlık 1782997423 Yani önceden rodajda böyle bi sıkıntı yokdu degiştirdiler ondan sonra...
  • Lombardo
    Lombardo NC750 DCT Hakkında konusundaki Cyan mesajınıza Beğen Beğen tepkisini verdi.
    Evet ya, millet bık bık konuşuyordu önde tek disk vs. vs. diye. Yahu bu motosikleti tasarlandığı amaca uygun kullanırsan ihtiyacından da...
  • M
    Skuterlerde rölantide titreme genelde ön varyatörden kaynaklı meydana gelir, ancak problemi daha detaylı açıklayabilirseniz çözüm için...
  • SavYusuf
    SavYusuf , Jüpiter 125 Rolantide ve Gaz Kesince titreme var başlıklı konuya cevap yazdı.
    Yağ fazla olabilir mi?
  • SavYusuf
    SavYusuf , Ns200 giderken ateşleme kesiyor başlıklı konuya cevap yazdı.
    Elm327 geldi klon çıktı ürün ilk arabada deniyim dedim 2 dk çalıştı çalışmadı ışığı vardı söndü maalesef mefta oldu motora bağlamadan...
  • cumanicus
    cumanicus , Royal Enfield patladı mı? başlıklı konuya cevap yazdı.
    moto daytona kawasaki için de yetkili servis ama satıcı değil...kendi gelmeyen markalar çoğu zaman servisi başkasına, satışı başkasına...
  • Lombardo
    Lombardo , NC750 DCT Hakkında başlıklı konuya cevap yazdı.
    Nc 750x manuel 2015 benim motosikletim. 10 numara motosiklet. Az yakar. Benim ortalamam 3,6 litre. Önde bagajı var. Bu iyi ama depoda...

Yeni mesajlar