Ya süper bi yazı bu
Bir de kırmızı ışıkta en önde duruyorken, yan tarafımda ki araba büyük bir çabayla benle aynı hizaya geliyor Sonra yanındakine ben demedim mi der gibi bakıyor, hafif gülümseyip basıp gidiyorum
Önceleri kızıyordum da alıştım
Ya süper bi yazı bu
Bir de kırmızı ışıkta en önde duruyorken, yan tarafımda ki araba büyük bir çabayla benle aynı hizaya geliyor Sonra yanındakine ben demedim mi der gibi bakıyor, hafif gülümseyip basıp gidiyorum
Önceleri kızıyordum da alıştım
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
bayan sürücüler artsın belki bu toplumun kafa yapısı biraz değişir de güzel günlere ulaşırız bütün bayanlara tam destek
BombaPolis: “Evraklarınızı verin lütfen”
Montumun cebinden çıkarıp verdim. Polis ruhsata bakarken bende kaskımı çıkardım. Polis bir anda irkilip evraklarımı geri uzattı.
Polis: “Ben sizi erkek sandığım için durdurdum, kusura bakmayın buyurun”
Ben: “Öyle mi? Tamam o zaman, önemli değil”
Çok şaşırdım ama polise bir daha olmasın gibi baktığımı hatırlıyorum.
Yardım burda kendimi
Comfirmation Bias
Bırakın bayanların kullanmasını toplumun çoğunluğu motosiklet kullanılmasına alışamadı
Hala iki teker şeytan işi diyenler var
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Çok güldüm ya Annem manyak mısın olm ne war o bilgisayarda ole dedi
hoşgeldin Name..
gördüğüme sevindim...
selam name hanım.sizide burda görmek ne güzel.ben eskişehirden..xt600.size tamdestek.arkadaşlar name ekin bildiğim kadarıyla yarışan ve başarılı olan tek insan kıymetini bilmeli.ve onun gibi motorsiklet üstünde bayan sürücüler olmalı.
hosgeldın name ekın yarıs sezonunda goremedık bu sene sızı umarım ılerkı zamanlarda ıstedıgınız yerde olursunuz basarılar
üssü var,üstü yok
Tabiki çok azımız...bu yüzden toplu geziler en iyisi, bayan motorcuların bu tür etkinliklere katılması daha güvenli..napalım biz böleyiz işte biz Türk milleti..
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
hoş geldin ..yeni yazılar ve yeni konularınla bekliyoruz..stres topu gibisiniz..o kadar yoğunlukta çalışırken kopardınız beni..allah işinizi gücünüzü rast getirsin..hoşca kalın
"Ben: Eyvallah bilader, sağol sende." ya bu dialog çok komik ya, sıkılmışsın artık abla olduğunu anlatmaktan
"Motosiklet Özgürlüktür."
Herşeyi geçtim de,şu alkışlama işine gülmeden geçemiyorum
Ducatista:)
Güzel yazı olmuş ellerine sağlık şef.. Polisin bayan olduğunuzu bilmiyordum kusura bakmayın devam edin demesi de süpermiş. Bayanları durduramıyor demek polisler Yeni birşey daha öğrendik hehehe...
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
öle olsun çok isterdim keşke ben geride kalmışlardan olsaydımm.Bizim insanımız ilerde olasaydı,motorsiklet üstünde bayan gördüğünde onu şarampole yuvarlamaya çalışmasaydı ,sıkıştırmasaydı,laf atmasaydı...o zaman ben geride olmaktan çok mutu olurdum.Ayrıca saydığın beyleri alkışlıyorum ama ben hala kız arkadaşımın yanlız başına motosikletle dolaşmasından korkuyorum.bu bikiniyle denize girmekle karıştırılmasın lütfen .kazasız BELASIZ sürüşler dilerim.allah cahillerle karşılaştırmasın yollarda..selamlar
(bu arada bodrum için geçerli değil tabi bu rahatsızlık verme durumları burada çok fazla bayan motorcu var ve insanlar alışkın ama istanbul çok kötü.)
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
çok eğlenceli bir topik ya
ben de bir akşam evimizin önüne geldiğimde böle bişi yaşadım.
name seninkiler kadar komik değil ama
köşeyi döndüğümde bir adam kaba bir şekilde koşarak yanıma gelmişti.
tabi benim kask kapalı. motosikletin tepesindeyim.
adam elini kolunu sallaya sallaya adres sordu birden.
birader kelimesi de dilinde
ben de cevap vermek için kaskı araladım. daha ilk kelimem de
" ben " der demez adam irkilip kendisini kaldırıma zor attı
aklıma geldikçe ya da yaşadıkça anlatırım daha
bende polis diyaloğuna bayıldım gerçekten
Keşke bende...
öncelikle Hoş Geldiniz. Aramızda Bayan Motor cular çok azdır ben hiç görmedim mesela saten ben 14 yaşındayım ama gelecekte çok ii bir motorcu olmak istiyorum Allah nasip kısmet ederse.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)