Naked alamadım Kendim yaptım xD

naked tarz motorları her zaman sevmişimdir transformersdeki aracların motor versiyonu sankı her an ayaklanıp gidecekmiş gibi duruyor xD elimde kazalı bi honda titan vardı .askerden yenı gelmişim toplayacak parada yok , ee bende söküp dağıtacak şey arıyorum zaten :) ya Allah dedim ve başladım parcalamaya :)

yapılanlar
kuyruk kısmı ve sele parçalanmıştı kuyrugu kısalttım , yeni koltuk ve sinyal dizayn ettim , kuyrugu 8-10 cm ykarı kaldırdım , depoyu 4-5 santım geriye 8-10 santım yukarı kaldırdım ,orta sehpa işlevini kaybettiği için söktüm ,elektrik tesisatını komple calısır hale getirdim (ama calısmıyor akü ölmüş :) parçalanan gösterge saatini tamir ettim , uydurmasyon bi çift far taktım . yürür hale geldi ama daha yapılacak çok iş far :D

yapılacaklar
deponun yanlarına er6 tarzı grenaj yaptım ama daha monte edemedim ,sinyalleride ona takcam
ufak bi alt sakal uyarlamayı düşünüyorm
arkaya çamurluk ve artcı için tutma demırı dizayn etcem
farların uzerine ufak bi siperlik ,boru tıpi kısa egzoz
jantlara altın efekt boya komple şasi boyası ve egzoz ve motora ısıya dayanıklı boya yapcam kısmet olrsa :)

ya bu fotoları buyuk koymayı beceremedım :S

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
ben sevdim bunu. makinası da sağlam :)
geriye 1 tek trafiğe yakalanmamak kalıyor :)

ben sevdim bunu. makinası da sağlam :)
geriye 1 tek trafiğe yakalanmamak kalıyor :)

trafiğe yakalanmamak derken :S tamam plakası kayıp sıgorta muayene bitik ama bunları resımden anlama ıhtımalınız pek yok :queen:
makinasına diyecek yok zaten her turlu bakım ve tamırını kendım yapıyorum rektefe yapıp rodaj yapmadan 1000 km yol gittim 2 gun ıcınde motor iyice acıldı maşallah :) canavar gibi hıc yolda bırakmadı

bence egzos şöyle bi 20cm daha kısa olsa çuk oturmuş olurdu

tebrik ederim güzel çalışma olmuş. fotoğrafları büyük yüklemek için bakınız:

güzel çalışma olmuş eline sağlık son yapılmış halinide bekliyorum

fusuy364 cok tesekkur edıyorum yardımın ıcın . kuvvetmıra bu farların senın işini görceğini hic sanmıyorum 7 liraya almıştım dandık bişey mobilet farı felan galiba :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence güzel olmuş dikkat çeker trafikte :)

güzel olmusta plaka olayı naısl olcak bunun yada yasal işlemler diyim =) ama cok begendim emiginize sağlık

cok tesekkur edıyorum .. plaka konusunda yardımcı olurmusunuz bana plaka levhası nerde bastırılır ve ne kadara mal olur ?

en son geçen yaz 7 tlye bastırmıştım plakayı yanlış hatırlamıyorsam

35 tl diye biliyorum ilçe emniyete gidip form dolduruyorsun seni bağlı oldugun trafik karakoluna yoluyor orada basıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar