2 Zamanlı benzin yağ karışımı hesapla android

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takipteyim ama bu ilk konum olacak, geçenlerde bir mobilet aldım bionik hala varmı diye soranlar için zevkin eskisi yenisi olmaz, neyse elini ayağını toplarladık az çok çıktı birşeyler ortaya ama halen tabiki yapılması gerekenler var, Konumuza gelelim malum memlekette yakıt fiyatları sürekli değişiyor ve benzini litreye göre değilde paraya göre aldığımız için sürekli aldığımız paraya göre küsüratlı litrelerde yakıt alıyoruz. Motorda 2 zamanlı olduğundan herseferinde ne kadar yağ katacağım muhabbeti oluyor, şöyle bir bakayım dedim bununla ilgili bir uygulama yapılmışmı, yabancılar yapmış ingilizce olarak bende yazılımcı olduğumdan bu şekilde bir uygulama yapmaya karar verdim ve yaptım aldığınız litre yakıtı yazıyorsunuz % kaç karışım yapacaksanız seçiyorsunuz direk atacağınız yağı hesaplıyor, basit bir uygulama, mobilet kullananlar yada enduro cu arkadaşlar faydalanabilir. Uygulama google geliştirici hesabım olmadığından markete eklenmedi, google play de yok yani , manuel olarak yükleyebilirsiniz. Yüklemek için uygulama ayarlarından bilinmeyen kaynakları açmanız gerekmekte.
WDWXX8.png

Mobiletimde bu :)

X62bl3.jpg

İndirmek İçin Tıkırdat

Alternatif Link

Son düzenleme:
Teşekkürler.

Motosikleti
2018 Kuba Dragon 50
şimdi bu bioniğe % kaç yağ karıştırılıyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar