Suzuki GSX-R600 20th Year Edition Boya Düzeltme ve Boya Koruma

Sevdiğim bir abimin çok sevdiğim motoruna bakım yaptık :)

Sonax Turuncu şampuan ile yıkamanın ardından, jantları ve motor kısımını Meguiar's Superdegreaser ile temizledim.
Boyalı aksamları Scholl S3 ve Polishing Ped kullanarak çiziklerden arındırdıktan sonra Scholl S30 ve finishing ped ile parlattım.
Koruma için AutoGLYM HD wax uygulayıp bir saat kadar sonra Chemical Guys V07 uygulayarak parlaklığı biraz daha artırdım.
Plastik aksamlarda Adam's VRT kullandım. Jantlara da AutoGLYM HD Wax kullanarak işlemleri bitirdim..
İyi seyirler..

DBY Detailing Sundu

eline sağlık cillop gibi olmuş valla...sezon başı motoru alıp gelecem yanına:)

MaşAllah Allah kaza bela vermesin ben bayılıyorum bu motora harika bir motor birde ne güzel çekmişin ayriyeten mis gibi olmuş motor 3-4 kez baktım resimlere maşAllah diyelim tekrar

yaw hocam bende ankara dayım sanayi de arkadaş vardı arkadaş motora pasta cila attı makina ile depo nun cover üst tarafında azıcık boya beyazladı mekan tam olarak nerde bende gitsem de motora bi el atsak k7 gsxr 600

DKN

elinize sağlık, ön far temizleme olayınıda yapsaydınız tam olucakmış.

yaw hocam bende ankara dayım sanayi de arkadaş vardı arkadaş motora pasta cila attı makina ile depo nun cover üst tarafında azıcık boya beyazladı mekan tam olarak nerde bende gitsem de motora bi el atsak k7 gsxr 600

üstad bu uygulamalar bilmeyen ellerde bir kabusa dönüşebiliyo...berkay'ın bu işi tam anlamıyla layığıyla yaptığını düşünüyorum...

üstad bu uygulamalar bilmeyen ellerde bir kabusa dönüşebiliyo...berkay'ın bu işi tam anlamıyla layığıyla yaptığını düşünüyorum...

arkadaş dedi oo motor kırmızıymış gel bi pasta cila atayım dedi :) valla çok haklısınız sizde ankaradaymışsınız ankara ekibi toplanırsa bi gün gösteirirm belki akıl verecek yardım edecek çıkar

arkadaş dedi oo motor kırmızıymış gel bi pasta cila atayım dedi :) valla çok haklısınız sizde ankaradaymışsınız ankara ekibi toplanırsa bi gün gösteirirm belki akıl verecek yardım edecek çıkar

ankara ekibi her çarşamba toplanıyor...mt ankara sayfasına az önce tekrar duyuru yapmıştım ben..bu akşam müsaitsen gelirsin..berkay bu akşam gelmese bile yine bu işlerden anlayan kankisi muhtemelen gelecek...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar