merhaba arkadaşlar bende cj shenke varr kilometrede 30 kuruş yakıyor bunun daha az yakması için bişiler yapabilir miyiz. bide biraz modifiye yapmak istiyorum nasıl modifiye yapmalıyımm. Yardımcı olursanız sevinilim
şimdiden teşekkürler
bir fikrim yok maalesef![]()
Bence motoru yakl:
Motoru sür hurda presine presle geç alla alla..:jocolor:
hortumların ortalarında delık oluşur,
ve benzın musluguna gırıs yerı olurya en uc kısım,
bırde karbüratör'e benzın girişinin oldugu uç vardır,
işte o uçlarda söküp takmaktan ve eskımekten kaynaklı yırtıkmalar oluşur.
ve birde karbüratörün üst kısmında 4 yıldız tornavıdalı yer vardır onun içinde DİAFRAM vardır,
oda açık kalıyor ise motorun aşırı yakmasını saglar,
fakat onu sen elleme varsa anlayan o baksın,
yerine oturtmak zordur...
Yemın edıyorum nerde yardım ısteyen bırı oldumu hemen oraya damlayıp ters tepkı verıp ınsanların morellerını bozuyosun iyiki bi hondan var be kardeşim. Adam yardım istemeye gelmış nerden fırlıyosan artık bılmıyorum her konuda onu yak bunu yak onu ez bunu presle yok japon yok cın japon olsaydı ole olmazdı. Ne japonmus mubarek te orda düşüp gıdecen yok orası kırıldı burası kırıldı yardım edin..
Yemın edıyorum nerde yardım ısteyen bırı oldumu hemen oraya damlayıp ters tepkı verıp ınsanların morellerını bozuyosun iyiki bi hondan var be kardeşim. Adam yardım istemeye gelmış nerden fırlıyosan artık bılmıyorum her konuda onu yak bunu yak onu ez bunu presle yok japon yok cın japon olsaydı ole olmazdı. Ne japonmus mubarek te orda düşüp gıdecen yok orası kırıldı burası kırıldı yardım edin..
Kardeşim benim motorum km'de 30 krş yaksın tamir ettirir yine tekrarlarsa yakarım o motoru!!veririm hurdacıya gider.Sizin gibilerin motoru nasıl kullandığını çok iyi biliyorum ! bu arkadaşda hor kullanıp apaçilik yaparsa motorunun ağzına s.çar.. motosiklet sadece ve sadece işini görür elin ayağındır... ona gidip modifiye yapsan ne!? yapmasan ne!
Gelmiş burda bana bıdı bıdı ediyorsun..! adam gibi kullansaydıda yakmasaydı km 30 krş..alla alla ya:jocolor:
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:57 ----------
Bu arada 10 senelik motor hayatım ve binlerce kilometre tecrübelerim var gidip kaza yapsam ki şu ana kadar bir kere kaza yaptım.. gelipde senden yardım istemem korkma![]()