ramzey xf 125 cc motorum var yere basmak istiyorum gerekli işlem nedir sonra eski haline nası getiririm yardım!! uzun yolda bi sıkıntı meydana gelirmi 2 kişi bindigimde rahatsızlık olurmu titreşim yaparmıı cvp bkliyorm
günaydın kardeşim aslında sana buradan öğüt verecek değilim sabah sabah mesajına takılıp kaldığım için uzunca yazabilirim o enerjiyi ve morali, kendimde şu an görüyorum :cherry:
sanırım yeni üyesin ve yazmış olduğundan yaşınında belirli bir olgunluğa gelmediğini düşünmekteyim (yani senin yazdıkların yüzünden)
soruları bildiğim kadarıyla cevaplayayım ve sonra konu ile alakalı düşüncelwerimi beyan etmeye devam edeyim...
ramzey x 125 cc motorum var diyorsun görsellerden anladığım kadarıyla cross tarzı biraz yerden yüksekçe bir motor doğrumu ? böyle bir motoru neden yere basmayı istiyorsun ? bence böyle bir şey yaptığında motorunun hiç bir özelliği ve güzelliği kalmayacak, ve 2 kişi giderken kesinlikle sorun yaşayacağını garanti ediyorum... hadi indirdin sonra yine neden kaldırıyorsun,? sonradan vazgeçeceğin bir konu hakkında karamsarsın, emin değilsin ama güzel olmaz deneme bile...
ve titreşim bence yapmaz çünki titreşim dediğin şey motorun parçalarıyla alakalı bir durum süspansiyonla gidonla yada maşayla alakalı değil...
sorularına bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalıştım ve şimdi kendi görüşlerimi yazıyorum ...
birkere burayı görüş açına bağlı olarak şunu söyleyebilirim burası dam yada ahır değil .. burada hayvanlarda bağlanmıyor gördüğün üzre.
bir derdin bir sorunun olduğunda önce kendini tanıtırsın dersinki , hepinize öncelikle selam ederim

abilerim ve üstadlarım benim bir sorunum var,
(eğer birilerinin sana yardımcı olmasını istiyorsan) ve o üstadlar sana derlerki buyur ahmet, yada mehmet, hasan yada hüseyin kardeşim buyur anlat bakalım derdini ne derdin var ?
sora derdini söylersin derman aranır.... aranır ama senin aradığın gibi değil,
senin gibi lambur lumbur bir soruya ve emir kipinde sorulmuş olan mantıksız sorulara alacağın cevaplarda mantıksız olacaktır...
onun için kimseye kızmaya hakkında yok farkındaysan senle dalga geçiliyor ve bu aslında güzel bir şey değil...
eğer dalga geçilmesini istemiyor ve sorduğun merak ettiğin bilmediklerini öğrenmek istiyorsan... hakkaten istiyorsan şimdi dışarı çık ve tekrardan kapıyı güzelce çalarak içeri gir ve sorularını makul mantıklı, düşünerek sor eminim cevaplayan çok olacaktır ,
senide seviyoruz yanlış anlama amacımız insan kaybetmek değil kazanmaktır fakat tavırların dediğim gibi gözlerinden öperim kal sağlıcakla...