yok yaa büyütüpte 1000 lik racinglerin lastiklerinden takmıcaz ki.cantı değiştirmeden sadece çokaz bişi büyük olcak.onun ne dengeye ne yakıta nede son sürate bi etki edeceğini sanmıyorum.%1 belki
yok yaa büyütüpte 1000 lik racinglerin lastiklerinden takmıcaz ki.cantı değiştirmeden sadece çokaz bişi büyük olcak.onun ne dengeye ne yakıta nede son sürate bi etki edeceğini sanmıyorum.%1 belki
B rh +(pozitif)
alında motor yola çok ii oturuyo ama lastiklerin tutuşundan ben de memnun diilim,ayrıca arkadan bakınca mobilet görüntüsünden
walla arkadaşlar dalga geçiyo "abi motor almıştım diyodun" die!!!
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
ben 2 ybr ile yaklaşık 16000 km yaptım,2 motorumun arka lastiğini değiştirmiştim(metzeler me22 üstteki lastiğin aynısı),kuru zeminde orjinal lastiklerinin yol tutuşu iyi,ama yol ıslaksa hiç tutunmuyor,eğer hem ıslak hemde kuru zeminde iyi bir yol tutuş hedefliyorsanız kesinlikle metzeler me22 tavsiye ederim,artı tubeless olması da ayrı bir avantajıdır.
Ben 2004 model YBR'mi tam 35 bin km kullandım. 20 binde iken arka lastiği değiştirdim dubeless taktırdım.
Bazan dengesizlik yaratıyordu. Şöyle düşünün ayakkabının birisi süper bot. Ötekisi kösele vs gibi..
Ama hiç değilse patlamıyordu ondan emin olmak çok güzel bir şeydi. Ufak tefek sorunlar dışında harika bir motor YBR..
Herkese tavsiye ederim.
bende arka lastik konusunda baya sıkıntılıyım
frene bassam durmuyor
gaza bassan gitmiyor (patiye tutuyor)
viraj deseniz helede ıslak zemin karşıma çıktımı iyiden iyiye tırsıyorum.
banada birçok arkadaş metzeler me22 tavsiye etti.
benim kafamı kurcalayan eski iç lastiklide kullanılan janta dubleks lastik montajı sorun yaratırmı yoksa jantı değişmemmi gerekiyor.
[B][COLOR="Red"]MOTOSİKLET BİR SEVDADIR KIZLARA HAVA ATMA MAKİNESİ DEĞİL[/COLOR][/B]
Ah eski Ybr'ci ler ah !
Neredesiniz şimdi..
akrepler ;
Mükemmel hortlatmışsın..
evet ybr nin arka lastiği görünüş olarak iyi değil. yararlımı bilmem. benim motorun arka tekeri biraz enli duruyor. fren sıkınca kayıp gidiyor. ıslakta hepsi kayar bence 1000 kiloluk araba bile kayıyorsa 150 kiloluk hayli kayar. ybr arka frende kayma yokmu yani
Arkadaşımın YBR'sinde Sakura marka lastik var. Kuru zeminde gayet iyi yatırarak dönüle biliyor. Orjinal Lastik kalınlığı yatarak dönmenizde pek sorun olmaz. Lastik yere tutunuyorsa Motosikletin ve lastiğin müsade ettiği kadar yatıra bilirsiniz.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
arkadaş ybr ye metzeler lastik almış 90 ytl arka teker. kayma yok dedi, fren yapıncada kaymıyo dedi şaşırdım. nasıl kaymaz nasipse bende alıcam.
Bu konuyu bi daha dusunmenizde fayda var yeri daha az tutmaz sadece daha fazla yakit tuketir baski yuzeyi genislediginden diyorum ben polemik icin soylemiyorum sakin yanlis anlamayuzey genisler birim yuzeye dusen baski azalir ve surtunme kuvveti artar.yakit artar.fren mesafesi azalir yol tutusu artar.ara hizlanma azalir.ben kimmiyim?Eski bir otomotiv calisani
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Fena hortlamış konu arkadaşlar 2 yıl olmuş
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
arkadaşlar çift lastigde değiştircem yolu tutması durması hızı görünüşü güzel olması şartıyla en iyi lastik fiyat acısından da normal olan lastik almak istiyorum ama hangi marka model önerirsiniz.
2009 citylerin üzerindeki lastikler mükemmel.tavsiye ederim
markasına bakmadım
bence ybr ye yakışan kalın lastik ..
lastikleri değiştiren varmı ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)