Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Debriyaj Tası...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    21 Haziran 2010
    Şehir
    Iraq Ebabil...
    Motosikleti
    Scoo AngeL...
    Arkadaşlar 2006 Model Honda Cbr125 Sahibiyim Geçenlerde Motordan Tuhaf Bi Ses Gelmeye Başladı Tarif Etmesi Çok Zor Bi Ses Neyse Motorcu Bi Arkadaşa Götürdüm Bana Dedigi Debriyaj Tasındaki Yaylar Boşluk Yapmış Kendini Salmış Neyse Debriyajı Açtık ßaktık Debriyaj Tasının Arkasındaki Dişli Oynuyor Yani Baya Baya Oynuyor O Dişli Normaldede Oynaması Lazımmış Ama ßenim Ki Çok Fazla Oynuyor Neyse Hondayı Arayıp Sordum Parça Fiyatını Sadece DEBRİYAJ TASI "460 TL" Dediler Şimdi ßenim Asıl Sormak İstedigim Bu Debriyaj Tasındaki Dişli Oynaması Ses Yapar Mı Ayrıca Daha Önce ßöyle Bişeyle Karşılaşan Varmıdır ßana ßi Yol Gösterseniz Nasıl Yaptırıcam
    [COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
    Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    17 Mayıs 2011
    Debriyaj tası'nın boşluk/oynama/göbek atma/gerdan kırma/cilvelenmesi gibi halleri milimetre bazında ne olmalıdır , bir toleransı varmıdır? yoksa heykel misali hiçbir şekilde oynama boşluk yapmamalımıdır?

    Hafif bir boşluk seziyorum, ölçmek zor , yahut ölçüm yöntemi nedir bilemiyorum, bu konuda bilgisi olanlar yazar ise sevinirim.




    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)