arkadaşlar mevcut egsoza krom sac kaplama nerde yaptırabiliriz.sadece arka kısım.silindir çıkışlarında sorun yok.bildiğiniz iyi bir usta varmı?
arkadaşlar mevcut egsoza krom sac kaplama nerde yaptırabiliriz.sadece arka kısım.silindir çıkışlarında sorun yok.bildiğiniz iyi bir usta varmı?
Hazır konu açılmışken bende dahil olayım. Benimde Ankara'da bi usta bulmam lazım. srhtsglm ile aynı problem..
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
Madem öyle bende sorayım. Yanlız ben herhangi metal bir parçayı nereden ne gibi fiyatlara krom kaplatabiliriz? diye ek yapayım soruya
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Serkan parça nedir ne değildir? Bizim çalıştığımız bazı nikelaj-kromcular var. Forumda daha öncede soran arkadaş olmuştu bir daha ses çıkmadı. Yerleri taksim-dolapdere civarında. Ve her parça yapılamıyor bildiğim kadarı ile.
[FONT="Times New Roman"][SIZE="2"][COLOR="Red"][B][I][U]Birol HALICI[/U][/I][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
Mesela jantı kaplatmak için. Mesela ama yani, örnek verdim aklımda yok yoksa öyle bir plan
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Ben EN 500 ün egsozlarını 0,40 mm paslanmaz çelik sac ile kaplatmıştım fenada olmamıştı.Çiftine 140 ytl verdim.
Adres:Yeni Başkent Sanayi Sitesi 56. sok. No:2 Ergazi-Batıkent/ANKARA
Tel:0312 2787188
" Hayat üçbuçukla dört arasındadır.
Ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın..."
arkadaşşlar foruma yeni dahil oldum geçmi oldu bilmiyorum.yıllardır metal kaplama mesleğini icra etmekteyim baba mesleği anlıyacağınız geçenlerde izmirden arayan bir beyfendinin 56 model bir aracın tampon ve bazı metal aksamlarını göndermesiyle motosiklet ve otoların jant vs gibi aksamların kaplamalarında kişilerin arayış içinde olduğunu gördüm .sizlere yardımcı olmak isterim .atolyem istanbulda ancak türkiyenin heryerinden gelecek işlere yardımcı olmak isterim.krom kaplamayı benim yapmam şart değil yaptırmanızda bulduğunuz ustayla diyaloğunuzdada yardımcı olabilirirm bu işinde her işte olduğu gibi incelikler bulunmakta ve malesef insanlar esnaflık yapmamakta gelişi güzel kaplama yapmakta...neyse sorularınızı beklerim..
metal üzerine bakır krom mat krom parlak bakır akrilik boya statik toz boya işlerinizde yardımcı olabilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:02 ----------
arkadaşım parçanın ne olduğunu söylersen ben metal kaplamacıyım istanbulda sana yardımcı olabilrim.
Arada forumu takip et, musterin cok olur (: hosgeldin bu arada.
kaliteli kaplamacı lazım haberleşelim bilgilerinizi yazarsanız istanbulun neresindesiniz 0216 5737137 den veya özelden görüşelim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)