- Konu Yazar
Beyazıtta ışıklarda beklerken kız arkadaşım motordan sesler geldiğini söyledi. Ki normalde motor ortadan ikiye bölünse haberi olmaz, yani ses o derece. Ben ise farketmedim o diyene kadar ilginçtir. Neyse sesi dinliyince hemen durdurdum motoru. İsparkın otoparkına elimle ittirip bi bakiyim dedim ne diye. Sesi sol taraftan duyduğum için varyatördendir heralde dedim ve söktüm ama görünürde hiçbişey yoktu, seste kesildi ilginçtir ondan sonra. Neyse taktım geri, yola çıktık 20 metre sonra durduk, bi daha aynı ses, bu sefer kafayı sağa uzattım sanki egzozdan geliyo gibi hissettim ama egzozdan öyle bir ses çıkması mümkünmü bilmiyorum. Neyse sinir oldum ne olacaksa olsun dedim çıktım yola ama motor giderken hiç ses yok, ışıklarda durdum yine aynı müthiş ses. 60ı geçmeden, yani motoru zorlamadan ümraniyeye kadar geldim, motorda hiçbir gariplik yok ama, ne performansında nede başka birşeyinde. Gerçi dediğim gibi fazla zorlamadım, zorlasaydım belkide kendini belli edicekti yine. Birde yolda giderkende sanki rölantide kadar olmasada ufaktan biraz ses geliyordu ama emin değilim, gelmiyoda olabilir.
Şimdi durum bu. Bu konuda tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim bu ses neyin nesidir?
Şimdi durum bu. Bu konuda tecrübesi olanlar bilgi verirse sevinirim bu ses neyin nesidir?