CBR 600 F için alçaltma kiti

Arkadaşlar 600 F için alçaltma kiti ve montajı konusunda yardım edebilecek, yol göterecek bir arkadaş arıyorum. Ankara'da mümkünse..

ebay üzerinde 35TL-70TL arası uyumlu kitler var ama bu işten anlayan bir de usta lazım. Yardım lütfen..

(boy 175cm ama 2 ayak birden uzattığımda ayak uçlarım ancak değiyor. Dur kalklarda, yokuş dönüşlerinde vs. 2 ayak yerde tam bassın istiyorum.)

resim koysaydın almak ıstedıgın urunu ona gore yardımcı olabılırdık
normalde ebay'de kit adı altında satılan parcalar hardtail kit'tir ince uzun bir demir parcası farklı bıcımlerde olabılır amortısorun yerıne takılır,bu uygulama ıle beraber on amortısorlerıde ındırmek gerekecektır,surus aero dınamıgı acısından...
montajı oldukca basıttır,motoru kaldırdıktan sonra tekerı krıko yada takoz benzerı bır cısımle kaldırman gereklı sonrasında o parcayı takıyorsun ıslem bu kadar basıt ben sportster ıcın sıparıs verdım bakalım surus nasıl olacak

ll221.jpg

Son düzenleme:
deliklerin fazla olması 99-06 yılları arasındakı tum cbr 600f modellerı ıcın yapılmıs olmasından,bu parcaları taktıgında motorun 5 ıla 10cm arasını alcalacak,cukurlara dıkkat etmen gereklı,motoruna hakım arızalarıyla sen ılgılenıyorsan yapabılırsın yada herhangı bır motor ustasının yapabılecegı ınancındayım,istanbuldayım

hocam ilgin için teşekkür ederim.

evet açıklamasında da 1,5-3,5inç demiş.
benim işimi 5 cm görcek. daha fazlasına gerek yok. yani istediğimiz ölçüde sabitleyebiliyoruz degilmi?

CBR600 F alçaltma

Avalon kardeşim , motora alçaltma yapabildin mi ? Benim de ayni tarz bir problemim var , yardimci olursan sevinirim .
Saygilar.

2 kişi bindiğinde büyük ihtimal sorun olucaktır ama arka teker sürtebilir tümseklerde

arkadaslar 2006 cbr600f ile amerika versiyonu f4i ayni motorsiklet mi ? ona gore bir alçaltma kiti getirmek istiyorum , yardimci olursaniz sevinirim..

Selam, sipariş verip kullanan var mı bu parçadan, biraz önce ben de verdim, geldiğinde göreceğiz ne kadar işe yaradığını, selvi boylu olmak zor :)

ben ss için degilde bobber için yaptrdıgım bir parcayı kullanıyorum.eger yaylı bır selen yoksa yoldakı en ufak cukurları acı bır sekılde hıssedeceksın.:mrgreen:
yaylı alcaltma kıtlerı var.onları tercıh edersenız daha ıyı olur

Oytun tam yerini bulmuşsun hoşgeldin... :)

Hoşbulduk Ertekin' im buldum da basit bir parçayı bulamıyorum, bunu Turkiye' den temin edememek son derece düşündürücü :) Bir de Honda alayım rahat edeyim demiştim. Bunun yanında puig marka koruma takozu arıyorum (ben arıyorum diye muhtemelen) distribütörü dahil hiç bir yerde yok :) Üretici direk satış yapmıyor. Neyse dertlendim bakmayın siz bana :salut:

Tekrardan selam, bu kitten ebay den satın alarak getirttim, ama airmail ile geleceğini farketdince umutsuzluğa kapılarak alternatif yolar aradım ve şansa el yapımı bir aparat bularak işimi gördüm. 1 hafta kadar sonra sipariş verdiğim parça geldi ve şuanda boşta, ihtiyacı olan arkadaş var ise benimle irtibata geçebilir.

msj'ımdaki parçayı ebay üzerinden aldım. ve Ankara'da bir motorsiklet servisine taktırdım.
3 secenek var bu parcada: "orjinal yükseklik";"3.81cm"; "7.62cm"..
1inç(3.81cm) secenegi kullandım ve çok memnunum.. önceden enduro gibiydi motor..:))

yok. kısa değilim.. 175cm boy. ama şehiriçi dur kalklarda; iniş çıkışlı/meyilli dönüşlerde sıkıntı yaratıyordu şimdi çok rahatım..

ayrıca motor yere yaklaştıkça ağırlık merkezi de yere yaklaştığından; stabilitesi (gerek sıfıra yakın hızlarda; gerekse yüksek hızlarda) daha yüksek oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence orjinalini bozma...
Gidişi, dönüşü, duruşu herşeyi çok değişir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar