Eger yan bile yatmadıysa(yan yattıgında yada kaza yapsada amortisör borularında yamukluk tespid edilmediyse mesnetlerde yamukluk varsa motor bir tarafa çeker.on onbeş cm eninde 25-30 cm uzunlugunda cam parça bulun.Borulara otutturun.eger borularda veya mesnette yamukluk varsa camın bir ucu oturmayacaktır.İyibir göz ile yandan bakıldıgında zaten alt kısmı geride olan boru farkedilir.Borular üst mesnetten kurtulur aşagı dogru alınır.hala alt mesnettedir.Alt mesnet vidaları biraz sıkılır ve aldan ileri dogru çekilir.motoru bir kişinin zaptedmesi gerekli.biraz esnetildigi umulunca yerine takılır.bir iki denemeden sonra yeri bulunacaktır.Daha profosyoneli ve büyük motorların mesnetleri tespit edilen kısım düzeltilmek üzere komple sökülür büyükce bir mengeneye baglanır.amartisör boruları yerine başka uygun çapta boru kullanılması daha yararlı.Böylece vidalar tam sıkılı iken boruları daha büyük bir levy yardımı ile düzlemler aynı olana kadar kastırabiliriz.Motor üzerindekini iki kez ben kendim denedim.iki yan yatmamda çekme problemini hallettim.gene aynı şekilde abimin sorununu başka bir usta ki ben yanlarında yoktum ve usta değilim belirteyim; mengene yardımı ile düzeltti.abiminkini motor üzerinde denedik ama mesnetler yemedi:queen: