Selam arkadaşlarım 99 model 6200 km titan sahibiyim ehliyeti aldığım 8-9 aydan beri aktif olarak trafikte kullanıyorum daha önceden mahalleden dışarı çıkmayan 80 km hızı geçmeyen bir motordu bakımların hepsini babam yaptı(emektar motorcudur kendisi) yani rodaj mükemmel yapıldı ama gel görki ben anasını ağlatmaya başladım daha şimdiden.Yüksek devirli kullanırım biraz 120 filan vuruyorum zinciride gerekli bakım yapmadım biraz yağsız kalmış ama çokta değil tabi neyse son zamanlarda motorun zincir kapağının altından acaip bir zangırdama sesi geliyor özellikle devir biraz artınca başlıyor ama yüksek hızları çıkmasına gerek kalmıyor.

Sesi anlamak için motoru kontrol ettik ayaklıkların altındaki vidanın biri gitmiş diğeride gevşemiş(Devirden olsa gerek) sıktık zincir kapağı ve plaka kontrol edildi hepsi güzel.

Aklıma gelen bir keresinde sahil yolunda arka lastik patladı biraz elde biraz depo üzerinde 3-4 km hızla tamiriciye kadar ilerlettim elde götürmem gerektiğini biliyordum ama hava felaket sıcak etrafta kimse yoktu ne yazıkki.
Lastikte çok az yalpalama var ama usta o kadar çok olmadığını ve bu sesi çıkartmayacağını söyledi.

Şimdi sonuç olarak zincir ve dişlileri ,ya da arka göbeğimi,yoksa lastik ve jantımı veya sırasıyla hepsinimi değiştirmeyelim.
Eğer bir vidada gevşeklik filan varsa ben bulamadım şasiye bağlanan vidalarda gevşeme olmuş olabilirmi zira ses çok rahatsız ediyor beni çözüm önerileriniz bekliyorum.