ben sık sık kullanıyorum bu teknigi..nedense ama durup bakmak daha güvenli 3 saniyede cok düşünsenize 100km ile giderken 3 saniyede nekadar yol alırsınız...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
konu da bayaaa eskiymiş haaa
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Bu olayı İstanbul Trafiğin de yapmak cambazlık ister o ayrı bir konu ...
[B]Don't Talk To Strangers ...[/B]
Burası Türkiye, durda bak. Yola uçak çıkar valla...
Teşekkürler donald farkında olmadan uyuguladığım bir yöntemdi. Şimdi biraz daha ayrıntılı olarak öğrenmiş oldum.
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
Arkanıza bakarsanız düşen siz olursunuz aynadan bakmak en mantıklısı yada durun bakın.Bu tekniği biliyorum ama motorunuzun düşürmesine deymez hiç denemeyin bile sadece motorun sağa veya sola doğru gitmemesine yarıyo .
Yamaha R1 veya R6 Yeni sezonda.
180 le kırmızı ışıklar bekleyin az kaldı.
Hatalı motor kullanırsam ikimizin arasında kalsın.
Bu tip faydalı bilgilerin olduğu başlıklar özellikle de sezon başlarında (sezon da neyse, bence bu işin sezonu yoktur) özenle hortlatılmalıdır kanımca.
Sağol babaçi, teşekkürler DD.
bu tekniği filan görmeden arkaya böyle bakıyordum zaten bazı şeyler doğuştan refklekse gelir bu açıklanılmasa bile motorun mantığını anlayanlar arkasına böyle bakar
minik kör nokta aynaları gayet yeterli oluyor. ayarını iyi verirseniz arkanızı bile görürsünüz. gene de omuz üstünden 1 saniyelik bakış da bazen gerekli. içimde bir his "sağ arkanda araba var" diyor bazen.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)