Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Jawa-Classic-Servis-ANKARA

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    07 Eylül 2011
    Ankara'da bildiğiniz,bana önerebileceğiniz hem dürüst hemde işinin ehli bir usta var mı? Düzce'den yada Sakarya'dan uygun fiyatlı bir Jawa 250 classic almayı planlıyorum.Biri 550 biri 500 TL demiş ilanda.Boyası falan kötü ama alıp toplatacağım yavaş yavaş. Bu model motorun yeşili dedemde vardı,motor kullanmayı o emektarda öğrendik. Yeniden o tutkuyu yaşamak istiyorum. Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler. Hepiniz sağlıcakla kalın..

    Not: Motor konusunda biraz bilgim var,5 senedir değişik modellerde "race motor" kullanıyordum,bu seneyi pas geçtik sadece. Ankara'da Ulusan-Endo-Yaşar Usta Vs.. gitmişliğim vardır. Bu servislerde Planet ya da Jawa Classic falan uğraşmazlar diye düşünüyorum, o yüzden size danışıyorum. Derdim güzel bir 250 classic toplayıp Allah izin verirse ömür boyu saklamak.. Manevi bir tutku anlayacağınız.. İyi ve dürüst bir ustaya ihtiyacım var..

    Not 2: Motorunu ve dış aksamlarını komple elden geçirip güzel birşey ortaya çıkarmak istiyorum. Renk beyaz olacak. Resim yükleyemedim ama ekleyeceğim sonra..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    07 Eylül 2011
    HADİ ARKADAŞLAR,GERÇEKTEN YOK MU CEVAP VEREBİLECEK KİMSE ???


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)