Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yeni martian 150c sorunları

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    25 Haziran 2008
    Motosikleti
    Martian 150
    arkadaşlar merhaba;
    dün martian 150 c modeli aldım mondial 150 zc yerine. aracın konforundan memnunum gayet iyi ilk motorum daha yeni alışıyorum yeni yeni trafiğe çıkıyorum ama rodaj ile ilgili ne bi dökümanım var nede bi bilgim. 30 km hızı geçmedim diyebilirim 1 veya 2 kere 35 i görmüşümdür genelde 20-25 km arasında sürüyorum aracı iki kişi de bindik herhangi bi çekiş sorunu yaşamadım ama harareti biraz arttı aletin. sorunlara gelince bugün aracı durdurduğumda tekrar çalıştırmak için en az 3-4 kere denedim bunun dışında yolda giderken hiç stop etmedi araç ama seyir halinde sanki balatalar sürtüyomuş gibi bi ses geliyo. ve son olarak alarm sisteminde de bi sorun var alarmı açılmıyo açılsada kapanmıyo böle sorunlar yaşıyorum. kullanım hatasından mı kaynaklanıyo bunu mesela dün araç güneş alnında kalmış ben eve gelene kadar göstergelerde çubuklar hafiften erimiş eğer kullanım hatası varsa belirtirseniz hem ilerleyen zamanlar için daha tecrübe kazanırım hemde daha sağlıklı bi şekilde motorumu kullanırım. şimdiden teşekkürler arkadaşlar...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    12 Temmuz 2007
    Şehir
    istanbul m.kemal:D:D
    Motosikleti
    polaris sportsman 700 twin
    allah aşkına bu araç sıfırmı ne kadar para werdinn kardeşim yaa

  3. #3

    Üyelik
    07 Nisan 2007
    (ben a49v50) valla 0 aldım be dostum mondial alacaktım zc 150 ama arkadaş bunu tavsiye etti. belgelerle birlikte 2.400 ytl ye geldi.

  4. #4

    Üyelik
    25 Haziran 2008
    Motosikleti
    Martian 150
    motorumu yokuş aşağıya sürerken gaz vermesem boşta iner gibi insan herhangi bi zararı olurmu acaba arkadaşlar? azda olsa gaz vermem mi gerekir?

  5. #5

    Üyelik
    23 Temmuz 2009
    Şehir
    istanbul / Yalova
    Motosikleti
    MartianX 2009
    öncelikle bende de aynı problem oluyor yani frenlerde ama alıştımak gerekir. yokuş aşşağı ise az gaz werirsen motor freni ile inermiş gibi olursun motor gereksiz hızlanmaz eğer istemiyorsan. ibre problemi bende de wardı bende söktürdün kadranı içinden plastikleri kestik hallettik.

    ilk yüzde we 2ci yüzde yağını mutlaka değiştir derim. fren ayarlarını yaptırdım gayet ii. motordan ii anlamıyorum ama arabama iibakarsam oda bana ii bakar. aynı şekilde motor içinde öyle üzmezsen üzmez seni.

    ii sürüşler.
    Hayatın Anlamı Senin ona Verdiğin Anlamdır...


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)