MT Atölye - Teknik Servis - Konu İndexi
Reklamlar
-
Admin
Reklamlar
-
27 Ağustos 2014, 22:24
Abi cok faydali bi paylasim olmus hazirlayan arkadasin eline koluna saglik tesekkurler.
-
28 Ağustos 2014, 10:09
emeğine sağlık, hemen bilgisayarıma kopyalıyorum. ilerde konuyu bulamayabiliriz.
-
Merhaba arkadaşlar 2006 model 600F motosikletimle ilgi bir sorun yaşamaktayım.Seyir halinde iken 4 ile 5 bin devirlerde sabit gaz ile giderken motosikletim çok hafif bir şekilde gaz verip kesiyor sebebi ne olabilir sizlere danışmak istedim.?
-
ufak bır sorunum var. yamaha V-MAX motorum. vıteste debrıyaja ful basmama ragmen calısmıyor. sureklı boş vitese atmam gerekiyor. bunu her 10 defadan 5-6 sında yapıyor. sebebı kolay cozulebılecek bırseymıdır yoksa ılla servıs gerektırır mı.
-
12 Haziran 2022, 19:31
Selam arkadaşlar 80 cc yr çevrilmiş rks blazer 50 motorum var ilk aldığımda çalışmıyordu buji buji kablosu bobin cdi ünitesini değiştirdim çalıştı ancak kendi göstergesi üzerinde 70 hıza geldiğinde tekleme ve öne doğru pusma oluyor ne yaptıysam çözemedim en son eski orjinal cdi ünitesini taktım şimdi kadranı deviriyor ancak sabahları çok zor çalışıyot bi fikri olan var mı?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler