Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Kanuni Terry cc yükseltme ?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    29 Nisan 2012
    Selamün aleyküm arkadaşlar. Ben yaklaşık 1 ay önce Kanuni Terry aldım ve görebildiğim maksimum hız 110km/h. Sahibinden de görmüştüm Breton S'i adam 200'lük hale getirmiş. Benmim böyle bir şey yapmam mümkün mü ? Mümkünse nasıl yapabilirim. Teşekkürler. Keyifli sürüşler.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    31 Ağustos 2011
    Şehir
    Edirne
    Motosikleti
    Kanuni Windy S 150
    edit .

  3. #3

    Üyelik
    18 Şubat 2012
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    mümkün blokta oynamalar yapacaksın. sağlıklı değil ve oynama yapanlar bu sitede pek sevilmez. sırf sürat içinde çok fazla problem çıkaracğaından satıp yenisini almanı öneririm. yok illa cc yükselteceksende krank piston silindir üst kapak değişecek supaplar yetersiz kalabilir ama stop etme yağlamanın yetersizliği gibi problemler olabilir ustasına yaptırman gerekir.

    full 200lük yaptırırsan 500 600 gibi masraf normaldir

  4. #4
    FatihC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2012
    Şehir
    Malatya
    Motosikleti
    2018 MH 150 Drift
    dostum internette engine bored out diye aratırsan farklı kaynaklar ve deneyimler bulabilirsin.(mesela gt250r bored out). kısaca cc büyütmedeki en sağlıklı yöntem silindirim iç çapına uygun en geniş pictonu alıp ona uygun sekman takıp yeni pistonuna stroke yaptırmaktır tabiki silindir kapağında yanma odasında ve süpap hareketinde yeterli boşluk olması şartı ile. birde buna uygun karbüratör değişimi yapmalı yeni hava& yakıt ayarları yapılmalı ve gerekli olursa ön ve arka tahrik dişlisi ve zinciri değişmeli.iyi bir ustaya yaptırıp en iyi aylar ve işçilik ile ortalama olarak 500-600 tl gibi bir masrafın olur yeniden rodaj yaparsın ve en fazla 20 km/h bir hız farkı yapar.değer mi değmez mi sen karar ver.
    makseli bunu beğendi.
    "Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."

  5. #5

    Üyelik
    29 Nisan 2012
    Teşekkürler ilginiz için. Sanırım biraz erteleyeceğiz ya da İnazuma'yı bekleyeceğiz. İyi sürüşler.


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)